Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom undorítóan beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom undorítóan beszél velem, de szerinte ez az én hibám. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a barátommal, voltak viharos időszakok(szakítottunk pár hónapra), de végülis újra összejöttünk és egy évvel ezelőtt összeköltöztünk. Én 27 éves vagyok, ő 26.

Régen én szakítottam, és az addig kedves és türelmes fiú az újbóli összejövésünk után az utóbbi egy évben egyre gyakrabban kap dührohamokat.

(nem tudom ez a régi szakításomnak tudható-e be)

Ő edző, én pedig bírónak tanulok, 2 hónap múlva teszem le a szakvizsgát.

Mostanában reggelente felajánlja, hogy elvisz, mert neki csak délután kell dolgoznia, így történt ez ma reggel is.

Ennek nagyon örültem, mert nekem nincs autóm és most nagyon hideg van, hó is esett.

Nekem 9-re be kell érjek, vagy gond lesz belőle. Erre ő 8:30-kor bevonult a fürdőbe és kb. 8:50-kor jött ki, tehát maradt kb. 8 percem, hogy megcsináljam a sminkem és a hajam, úgy, hogy ő elvileg nem is siet, hiszen csak délre megy, tehát akinek jobban szüksége lett volna a fürdőre az én vagyok, hiszen én kb. este 6-7-kor tudok legközelebb hazamenni, munka után.

Kicsit beszóltam neki, hogy értem én, hogy az edzőknek nagy a nyugalma, de a bírósági meló kicsit stresszes, szóval jó lenne, ha nem idegesítene még pluszban azzal, hogy befoglalja reggel a fürdőt és férfi létére fél órát cicomázkodik.

Erre kiviharzott a fürdőből és közölte, hogy otthagy, elmegy boltba, ilyenek, holott tudta, hogy rohanok és tömegközlekedéssel már sehogy sem érnék be, így mondtam ekkor már emelt hag hopgy az utolsó percben meg ne próbáljon itthagyni!

Erre ő közölte, hogy még ő tesz nekem "szívességet" és én meg beszóltam és ha nem vonszolom ki a koszos s*ggem azonnal a lakásból, akkor szépen itthagy és elkések.... ezt így, meg rohadjak meg, hogy ilyen paraszt vagyok, neki nem lehet beszólni.

Én semmi csúnya szót nem mondtam még úgysem, hogy mérges voltam, hogy nem enged be.

Siettem, és beszálltam mellé a kocsiba, de őszintén csak a munka miatt, amúgy látni se bírtam, nagyon csúnyán beszélt és még a kocsiban is folytatta, elég rossz állapotban értem be a munkába, és azért itt nekem koncentrálnom kellene, ami ilyen felfokozott idegállpotban nagyon nem megy.

Ez nem az első ilyen reggeli akciója volt, de ilyen csúnyán még nem beszélt soha, nem tudom mit képzel.

Ti mit tennétek?

2022. dec. 12. 10:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet valószínűleg egyiktekben sincs a másik felé. Ő nem tisztel, mint nőt, te pedig nem tiszteled, mint férfit. Ezen nincs mit javítgatni, kuka. Nem ismertétek fel időben azt, hogy baj van. Ha a férjem ennyire tiszteletlen lenne velem, akkor red flag lenne számomra, hogy itt a vége. Nyilván neked is volt beleszólásod abba, hogy így viselkedik veled.
2022. dec. 12. 12:05
 22/35 anonim ***** válasza:
74%
Mi miatt szakítottatok?
2022. dec. 12. 12:10
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
Keress te is valami gyilok melót és legyél te is egy beteg fasz a munkádra hivatkozva. Problem solved.
2022. dec. 12. 12:17
 24/35 anonim ***** válasza:
67%
Igy beszelne velem egy ferfi pofan vernem a fal adna a masikat neji.
2022. dec. 12. 12:22
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele? Bíró létédre, ennél okosabbnak hittelek, de mégse
2022. dec. 12. 12:58
 26/35 anonim ***** válasza:
87%
Az a legszomorúbb ebben a történetben hogy nem borsodi c kategóriás emberekről van szó. Hanem főiskolát/egyetemet végzettekről. Mégis a probléma ugyanaz.
2022. dec. 12. 13:06
 27/35 anonim ***** válasza:
83%

Ja, utolsó...

Aztán sokaknál a diploma a fő. :D

Kérdező szépen szskitsatok, kb. nem bírjátok egymást elviselni, semmi tisztelet, szeretet és nyugodsag nincs köztetek.

Nevetséges és egyben szomorú, hogy még együtt vagytok.

2022. dec. 12. 15:36
 28/35 anonim ***** válasza:
54%
Megmondani neki, hogy te is ember vagy, és nő, és jó lenne, ha visszakapcsolna az arcából, mert attól, hogy férfi, attól még ő is csak egy ember...
2022. dec. 12. 16:45
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hogy kamu mert ha ebből a kérdezőből bíró lesz akkor tényleg megérett a világ a pusztulásra. Nem a legfényesebb a magyar igazságszolgáltatás, de ez már tényleg a talár megcsúfolása lenne. Elképzelem ahogy egy ennyire sötét ember dönt, mondjuk a gyerekem sorsáról. De inkább nem is akarom elképzelni.
2022. dec. 12. 16:59
 30/35 A kérdező kommentje:
Annak, ahogy a magánéletemben viselkedek, köze nincs a munkához. Nem nagyon mozogtok bírók között, amikor nem dolgoznak, úgy látom. Ha így lenne, tudnátok, hogy ők is emberek és a magánéletükben ugyanúgy hoznak hülye/elcseszett döntéseket, nem ismerik fel, ha pl. megcsalják őket. Nem egy ilyen volt a környezetemben. Sajnálom, hogy erről felnőtt embereket nekem kell felvilágosítanom: a bírók nem érzelmetlen robotok, viszont ettől még tudnak szakmailag jók lenni, mert ahogy beérnek a bíróságra, hátrahagyjàk az otthoni dolgokat.
2022. dec. 12. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!