Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válságban van a házasságunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válságban van a házasságunk? Gyereket szeretnénk, de nem jön össze és a férjem úgy érzem nem tesz eleget.

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve nem jön össze a baba. Alapvizsgálatokon vagyunk túl, én kicsit előbbre tartok talán. Magas volt egy hormon szintem (prolaktin), de már szedek rá gyógyszert.

A férjem andrológiai vizsgálaton volt, ahol kiderült, hogy nem valami jó az "anyag", alapból kevés a spermium, és még abból is kevés, ami élénken mozog. Összességében azt mondták, hogy nem jó, de nem is tragikus. Várnak rá még további vizsgálatok, írnak fel neki gyógyszert talán, meg ajánlottak vitaminokat, amiket most szed.

De nem ebbe az irányba akarok elmenni, mert akkor másik kategóriába írtam volna ki a kérdést.

A gondom ott kezdődik, hogy megismerkedésünk óta cigizik, és az utóbbi 1-2 éve a sörre is rászokott. Nem issza magát részegre, de azért napi szinten minimum egyet-kettőt megiszik. Szóval ez már alkoholizmus, max még nem olyan súlyos.

Cigiből mára már elektromost szív, amiben szerintem a nikotin több és többet is szívja, mint annó a sima cigit.

A lényeg a lényeg, mindkettő káros szenvedélye okozhatja ezt a nem túl jó sperma eredményt.

Én már előtte is mondtam neki, hogy le kéne szokni ezekről, ha gyereket akarunk. Aztán amikor elment erre a vizsgálatra tök büszke voltam rá, mert még nem volt ilyesmin és eléggé komfort zónán kívül esett neki (heréket vizsgáltak, meg ugye az "anyagot" amit itthonról kellett vinni). És amikor kijött és mondta, hogy nem lett jó az eredmény, komolyan azt hittem, hogy akkor majd ettől végre komolyabban megpróbál leszokni legalább vagy egyikről vagy másikról.

De eltelt már egy hónap és semmi jelét nem látom, hogy tényleg próbálkozna...

Azt mondta a piáról még előbb le tudna szokni, mint a cigirők, de mégis megvette most is a karton sört...

Eddig is voltak hullámvölgyek, de úgy érzem ez most tényleg olyan dolog, ami akár váló ok is lehet részemről. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni? Meddig legyek türelmes?

2022. dec. 11. 04:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Abban biztos lehetsz hogy nem fog leszokni a cigiről, szóval ha ezzel nyaggatod csak még xarabb lesz a kapcsolatotok, de gondolkodhattal volna előre hogy olyan férfit keress aki nem cigizik vagy ugyan úgy hajlandó bármire azert hogy gyereke lehessen, mint ahogy te..
2022. dec. 11. 07:16
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

"azért az kicsit kemény, hogy a nő mondja meg, hogy én éppen milyenné változzak, vagy tegyem azt, amit akar"

Azért nehogy a nő legyen már a hülye, mert nem akar bagós alkoholistával lenni.

2022. dec. 11. 07:24
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
"Azért nehogy a nő legyen már a hülye, mert nem akar bagós alkoholistával lenni" - akkor miért ment hozzá feleségül? Senki sem kényszerítette. Ha valaki nem akar olyan pasival élni, aki dohányzik, és szereti a sört, meg gyakran iszik, akkor olyan pasit keressen, aki nem dohányzik meg nem szereti a sört. Annak semmi értelme, ha valakinek valamilyen tulajdonsága/szokása/életvitele elfogadhatatlan a másik számára, és elkezdi csesztetni, hogy változzon meg. Mi értelme egy ilyen kapcsolatnak? Mindenki olyan párral éljen, akivel jól érzi magát, egymást mérgezni értelmetlen.
2022. dec. 11. 07:44
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azért nehogy a nő legyen már a hülye, mert nem akar bagós alkoholistával lenni."

Nem hülye, de akkor ne tőle akarjon gyereket. Amíg önként vele van, addig nem jogos a nyígàsa. A világ nem úgy működik, hogy más megmondja, hogy milyennek is kell lennie, mert ő azt akarja.

2022. dec. 11. 07:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ott van elcseszve az egész, hogy te azt képzeled, hogy majd miattad megváltozik, leteszi a cigit, meg más életstílust vesz föl, ment a szent gyeremek érdeke azt megkívánja, mert azt mondod neki. Látodik, hogy nem fog. Sőt, elege lesz, hamarabb, mint gondolnád. Értem, hogy nem akarsz egy cigiző piálós embert, hanem egy olyat, aki ugyanúgy kűzd a közös célokért, mint te. Ő nem ilyen. Dönthetsz, hogy szétszekálod a kapcsolatotokat, vagy fogod magad, és lépsz. Aztán vagy lép utánad, vagy nem kár érte.
2022. dec. 11. 08:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindezekről lemond, és mégsem jön össze a gyerek, akkor mit teszel?
2022. dec. 11. 08:41
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jön megint siránkozni a gyakorira, hogy a szemét bagós, sörös férje elcseszte az életét.

2022. dec. 11. 08:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hááát...

Szerintem elsősorban azt gondold végig, hogy valójában milyen is ez a házasság. Ugyanis ami 100%, az ti ketten. Ne azért legyél vele, mert kell a gyerek, és ő egy eszköz hozzá, aki nagyjából megfelel. De akkor mi van, ha esetleg soha nem jön össze a gyerek?

Nem egy párt ismerek, ahol elvileg minden rendben van, de évek óta (sógornőmnek 12 éve) nem jön össze a gyerek. Egy év még semmi. Tudom, hogy most erre rá vagy csavarodva, és azonnal akarod, de egy gyerek sajnos nem így működik. Te meg már most se ugyanúgy nézel a férjedre.

Nagyon sok férfi meg ezt unja meg, hogy két lábon járó szaporító szerv lesz, akinek peteéréskor kötelező gyereket gyártani, de az nem szeretkezés, csak kötelesség.

Azt gondold végig, hogy gyerek nélkül mennyire éri meg ebben benne maradni. Minden változás nélkül, tehát a cigi és a piálás is marad.

2022. dec. 11. 09:01
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

"Ha valaki nem akar olyan pasival élni, aki dohányzik, és szereti a sört, meg gyakran iszik, akkor olyan pasit keressen, aki nem dohányzik meg nem szereti a sört"

Nyilván, de mint látod, a kérdezőnél is pont ezért felmerült a válás. Pl. nem ivott a leírás szerint, mikor összeházasodtak, csak egy ideje.

2022. dec. 11. 09:06
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is azèrt nem vàltoztat mert kamu indoknak hiszi alibinek hogy emiatt legalàbb ràveszed hogy ne cigizzen.

És sajna van alapja, milliò dohànyzò embernek van gyereke... A pia nagyobb gond lehet.

2022. dec. 11. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!