Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy a barátnőm tényleg túltolja az edzést?

Figyelt kérdés

A barátnőm kb. 3 évvel ezelőtt edzeni kezdett. Két kilós súlyokkal indult a dolog, majd itthonra súlyokat vettünk, aztán kinőtte a 30 kilós kétkezes súlyzót és jött a terem. Ott kezdtek el durvulni a dolgok, egyre többet eszik és egyre nagyobb súlyokat használ. Kb. 170 centi magas, ehhez volt régen 50 kiló. Most már így ránézésre lehet vagy 80 kiló és ennek egy elég jelentős része ránézésre zsír. Eléggé megváltozott testalkatilag, megvastagodott rendesen, óriási a hátsója meg a combja, a háta kiszélesedett, a karjai is ilyen pufi-zsíros jelleget vettek fel. A súlyok se kicsik amiket használ. Guggolásnál 100 kilóval szériázik és 50 kilóval tud nyomni szériában fekve.

Ez szerintem annyira nem jó. Felhoztam a témát finoman, nem támadtam le vele és elvileg ezt az esztétikus fitnesz-alkatot ő már elvetett, a cél az, hogy minél erősebb legyen. Normális ez? (nekem annyira nem jön be, hogy medve méretűre tömegel)

2022. dec. 10. 13:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%

20.

Azért nem értem, hogy a kérdező hogy lehet olyan gerinctelen hogy itt szidja nél nélkül, de nem szakít.

Szakít vele és nem kell többet vele lennie. Ezen mi nem érthető?

Felszínes emberek mindenhol.. istenem :D

Remélem azért te is egy 50 kilós nő vagy, aki itt osztja az észt. :)

2022. dec. 11. 10:03
 22/30 anonim ***** válasza:
26%

21

Igen, én egész életemben nagyon vékony voltam. De képzeld el, semmiféle különösebb előnyöm nem származott belőle (max. annyi, hogy nőktől naponta megkaptam/megkapom, hogy milyen jó nekem, hogy ilyen vékony vagyok). Nekem minden női alak tetszik, legyen vékony, átlagos, kövérkés. Mindegyik full rendben van. De az, hogy valaki 30 kilót hízik és még csak nem is egy formás, izmos alkat lesz belőle, hanem egy ilyen vegyes kövérkés-izmos "csoda", ez nekem is furcsa lenne.

Persze, a kérdező szakítson és ne nyavalyogjon. És ha mégis nyavalyogni támadt kedve? Nem szabad? Tilos? Te megtiltod? :)

20-as voltam

2022. dec. 11. 10:08
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
21: Meg egyáltalán: ha kételkedik a dolgában, nem kérdezheti meg, hogy jól gondolja-e, vagy csak rágörcsölt a témára? Nem szidta, csak leírta a helyzetet.
2022. dec. 11. 10:18
 24/30 anonim ***** válasza:
53%

22,23

Ha ennyire nem képes elviselni vagy támogatni, legyen az bármi is, miért van vele?

Őszintén kérdezem.

2022. dec. 11. 10:24
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem id igazad van, de ő mad nem tud leállni. Sajnos szakítanod kell vele.
2022. dec. 11. 10:42
 26/30 anonim ***** válasza:

22: te vagy a 24 is? Ha kérdése van, bizonytalan, attól miért gerinctelen a kérdező?

24: Ha nem ez a zsánere, akkor vagy vállalja a kompromisszummot, vagy szakít. De nem ez volt a kérdése...

2022. dec. 11. 10:54
 27/30 anonim ***** válasza:

24 én vagyok, 22 nem.

Én is ezt javasoltam, szakítson akkor.

2022. dec. 11. 11:19
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem fogok szakítani, ez faxság. Nem is szidtam, ez is faxság. Csak szerintem egészségtelen 30 kilót felszedni. Mert például alig bír gyalogolni, kifullad lépcsőzésnél 22 évesen. Ez aggasztó. Az oké, hogy 10 másodpercig guggol 100 kilóval 8-at, de a múltkor is gyalogoltunk a hegyoldalban ott meg rosszul lett, kifulladt, de kegyetlenül. Tehát szerintem ez nem olyan jó. Próbáltam beszélgetni már a témáról vele, de most ő elszántan emeli a súlyokat, egyre nagyobbakat akar emelni, a neten is állandóan ezt nézni, a youtubeon, tiktokon állandóan ezeket a nagy picsájú nőket nézi, akik mázsával guggolnak, meg dinnyét roppant szét a lába között az afrikai csajszi, stb. Én ezt nem tudom hovatenni, nem az van, hogy utálom meg nem szeretem.
2022. dec. 11. 11:38
 29/30 anonim ***** válasza:

28.

Akkor szar az állóképessége. De azt lehet tudni, miért kezdett ilyen mértékben tömegelni? Mert rajtam 10-15kg felesleg van, bár én kardiózom és erősítek is, mellette nagyon keveset eszem és inkább zöldséget.

Hát? Az okát jó lenne tudni.

2022. dec. 11. 12:16
 30/30 Sunshinedoll ***** válasza:
34%
A 100kiló sz szép, tök ügyes, gratula! :)
2022. dec. 11. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!