Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy a barátnőm tényleg túltolja az edzést?
A barátnőm kb. 3 évvel ezelőtt edzeni kezdett. Két kilós súlyokkal indult a dolog, majd itthonra súlyokat vettünk, aztán kinőtte a 30 kilós kétkezes súlyzót és jött a terem. Ott kezdtek el durvulni a dolgok, egyre többet eszik és egyre nagyobb súlyokat használ. Kb. 170 centi magas, ehhez volt régen 50 kiló. Most már így ránézésre lehet vagy 80 kiló és ennek egy elég jelentős része ránézésre zsír. Eléggé megváltozott testalkatilag, megvastagodott rendesen, óriási a hátsója meg a combja, a háta kiszélesedett, a karjai is ilyen pufi-zsíros jelleget vettek fel. A súlyok se kicsik amiket használ. Guggolásnál 100 kilóval szériázik és 50 kilóval tud nyomni szériában fekve.
Ez szerintem annyira nem jó. Felhoztam a témát finoman, nem támadtam le vele és elvileg ezt az esztétikus fitnesz-alkatot ő már elvetett, a cél az, hogy minél erősebb legyen. Normális ez? (nekem annyira nem jön be, hogy medve méretűre tömegel)
Nem mekit meg csokit eszik meg ilyenek. Hanem mondjuk főzünk pörköltet vagy főzeléket vagy bármi mást és tuti, hogy 2x szed egy jó adagot, néha már 3x is. Utána nassol, péksüteményeket, kekszet, nápolyit, de szokott gyümölcsöt is enni.
És igen, nem "lóg a hája", hanem vaskos és feszes, csak nagyobb darab lett.
17. Arról nem is beszélve hogy amit írsz az teljesen valótlan.
De megértem, ha kisebbségi komplexusod van. Ha ilyen ember lennék mint te, meg akik lemondanak másokat, nekem is az lenne.
Még szégyellném is magamat. :)
Teljesen döbbenten állok a kommenteket olvasva...
Nőként írom, hogy fel nem foghatom, hogy akár egy férfi, akár egy nő mit nem ért azon, hogy adva volt egy vékony, 50 kilós nő, aki mostanra egy 80 kilós, kicsit izmos, többnyire kövérkés, medve-jellegű ember és ez a kérdezőnek már nem jön be, nem tetszik.
Nekem sem jönne be, ha lenne egy vékonyabb-izmos testalkatú párom, aki pár év alatt mondjuk 30 kilót felszedne magára. Miért tetszene? Ha mondjuk nem kifejezetten az a zsánerem?
A 12-es válasz azért megnyugtatott, hogy mások is gondolkodnak úgy, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!