Legjobb barátnőm még nem látta az 1 éves lányomat, túl reagálom a dolgot?
Kedves 3. válaszoló.
Most aztán rendesen mellé fogtál :D Soha nem küldtem neki képet a gyerekemről, csak akkor, ha ő kérte, hogy már régen látta. Azt sem tudja, hogy már jár, mert nem érdeklődött, én pedig nem meséltem róla. Ellenben az esküvőről mindent tudok, az utóbbi 3 hónapban 4x beszéltünk, de akkor mindig én kerestem, én érdeklődtem, hogy mi van vele. Úgyhogy bocsi, de nem jött be az általánosításod :D
Hármas: Ne általánosíts! Újdonsült anyuka vagyok és eszem ágába nem jutna összevissza küldözgetni a gyerekemről képeket. Nyilván tettem már fel én is róla képet közösségi oldalra (nem napi szinten), de azt oly egyszerűen el lehet intézni: kinek nem tetszik tovább görgethet. És nem, nem 0-24 róla beszélek, de az is természetes ha szóba jön, hiszen ők az anyák életének értelmei. Ettől anyák!
Kérdező: Itt igazából nem a kislányodon kellene hangsúlynak lenni, hanem rajtad. Hozzám is jönnek barátnők, nekem is rosszul esne ha egy évig nem taliznánk pedig lenne rá lehetőség - de ez gyerek nélkül is ugyanilyen rosszul érintene. Az ilyenre lehet mondani hogy barátnő, de közel sem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!