Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségemnek elment a realitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek elment a realitás érzéke?

Figyelt kérdés

3 éves a gyerekünk. Mielött terhes lett a feleségem, kezdtem el egy önálló vállalkozást a munkahelyem mellett. KATA-s Bt.-t alapítottam és egy nagyobb cégnek kezdtem bedolgozni itthonról. Eleinte arról volt szó, hogy amíg nem találnak alkalmazottat, addig marad a munka, aztán annyira elégedettek voltak velem, hogy maradhattam, plusz nekik is jobb volt adózásban. Napi 1 óra munka, de havi szinten kell meglennie, tudtam azt csinálni, hogy a feleségem elment a gyerekkel a tesójához és 1 szombat-vasárnap majdnem az egész havi munkát megcsináltam. A fizetés nettó 300.000 Ft volt a 30 óra munkára. Más 160 órában keres ennyit vagy ennyit se, így nagyon elégedett voltam. A munkahelyemen ennél többet kerestem, keresek, így nagyon jól voltunk anyagilag. A kisgyerekemnek mindent meg tudtunk venni gond nélkül ami kellett. Már a szülés után elkezdte a feleségem, hogy azt a napi 1 órát a gyerektöl veszem el, stb. Azon kívül amúgy azóta sem járok sehova, nem nézek meccset, semmit sem csinálok. Baráti kapcsolataim megszüntek. 1.5 éve a folyamatos ordibálása miatt abbahagytam a vállalkozást. A cég tulajdonosa nagyot csalódott bennem, megszivattam öket minden szempontból. Azt mondta, azt hitte én alkalmazottakat akarok majd, más cégeknek is bedolgozni, így azt tervezték, hogy egy nagyon nagy fizetéssel felvettek volna magukhoz alkalmazottnak, saját csapattal, mindennel. De így nem!

1 éve elkezdett ordítozni a feleségem, hogy nem jövünk ki anyagilag, nem telik plusz utazásokra, stb. Keressek másik munkahelyet vagy kezdjem el újra a vállalkozást! A szakmában híre ment, hogy megbízhatatlan vagyok, így 1 éve nem jelentkezik senki, nem is fog! Kicsi szakma, szük kör, kivetettek magukból. Közbe a KATA is megszünt, így ez az egész bukó. A feleségem teljesen ki van borulva. Egyébként ö is dolgozik, de nagyjából az a 3-400 ezer hiányzik ahhoz a színvonalhoz, amiben ö élni szeretne, ami tetszett neki amikor annyit vittem haza. Folyamatosan a veszekedések. Munkahelyet hiába váltok, alkalmazottként ennél többet nem fognak nekem adni! Elvágtam magamat mint vállalkozó, bedolgozó.

Elment a realitás érzéke? Mit akar? Már teljesen kikészültem ebben. Most már jó lenne ha napi 1 órát nem a gyerekkel lennék munkaidö után? Az csak annyi volt mint egy túlóra, más is csinálja napi szinten a munkahelyén. Azóta is segítek mindenben itthon, a gyerekkel vagyok folyamatosan, a feleségem mehet barátnözni, konditermezni. De már ez sem jó, ez sem elég, most már az a baj, hogy nem hozok haza elég pénzt! Hogy feleljen meg így az ember?

2022. dec. 10. 11:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

10: Én egyetértek veled. Rengeteg az agresszív, bántalmazó, ledomináló hozzászólás.

Senkinek semmi joga így beszélni másokkal.

2022. dec. 10. 12:35
 12/27 anonim ***** válasza:
46%
11: Mondjuk érző emberek vagyunk és fizikai fájdalmat érzünk egy ilyen hozzászólástól, ami az egészséget is rombolja.
2022. dec. 10. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
25%

Melyik válasz volt rád ilyen hatással?

2022. dec. 10. 12:39
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
13: Pl. amelyiket most töröltek.
2022. dec. 10. 12:40
 15/27 anonim ***** válasza:
Kár, màr nem tudom elolvasni akkor.
2022. dec. 10. 12:41
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Nekem olyan gyanùs ez a kérdés, mintha valami földre szállt angyal lennél aki hagyja, hogy az asszony földbe döngölje. Több pontot nem értek, miért hagytad, hogy eless ennyi pénztől, napi 1 òra melòval? Feleségednek hiányos az iq szintje, vagy mit gondolt, mikor arra kért hagyd ezt a melot? Azt hitte a pénz csak ùgy az öledbe hull?
2022. dec. 10. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez a kérdés csak egy unatkozó incel agyszüleménye megint, hogy bemutassa a nők telhetetlenségét. Ezért nem is érdemes azon őrlődni, hogy kamu kérdésre adott válaszokat mennyien pontoznak le. Ez az eset, ha valós lenne, bizony nem csak az egyik oldalon, tehát a nőén lenne hibás.
2022. dec. 10. 13:00
 18/27 anonim ***** válasza:

"tudtam azt csinálni, hogy a feleségem elment a gyerekkel a tesójához és 1 szombat-vasárnap majdnem az egész havi munkát megcsináltam"

Akkor milyen napi 1 óráról beszélsz?

2022. dec. 10. 13:09
 19/27 anonim ***** válasza:
53%

Feleségednek nem jó, ha pluszba dolgozol és van mindenre pénz, de az se jó, ha kedve szerint többet vagy vele, de ez kevesebb pénzt jelent. Gondolom ebből te is megállapítottad, hogy a feleségednek nem a pénzzel, gyerekkel töltött idővel van baja, hanem veled. Hogy miért? Azt gyanítom olyan típusú ember vagy, aki mindig mindenben próbál megfelelni a másiknak, amit ő nagyonis kihasznál.

Mit kellene tenned? Végre kiállni magadért és ne hagyd, hogy eltiporjanak. 3 éves a gyerek, te nem tudsz visszamenni vállalkozni, így adódik a lehetőség, hogy a kisasszony is visszamenjen dolgozni, gyereket beadjátok bölcsibe. Több pénzt kaptok és a feleséged talán végre elgondolkodik, hogy a pénz nincs ingyen és amíg dolgozik sincs ideje költeni.

2022. dec. 10. 13:09
 20/27 anonim ***** válasza:
77%

19

Írta, hogy a nő is dolgozik.. Csak most, hogy kicsit nagyobb lett a gyerek, ovis lett, már hiányoznak a nyaralások és a korábban extraként megengedett dolgok.

Az mondjuk tény, hogy nem lehet ezt így a másikra rátolni, hogy oldja meg ő.

2022. dec. 10. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!