Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Én azt hiszem, már döntést hoztam a maradás mellett, csak emésztem a dolgot, így kíváncsi vagyok mások véleményére.
Bő 2 éve együtt, 35+,már házasok vagyunk, házzal, hitellel, gyorsan történtek a dolgok. Mindegy, már benne vagyok. Gyereket szeretnénk.
Az elejétől kételkedő voltam, volt egy rossz megerzesem, de ha ez feljott, mindig megnyugtatott. Így mindig maradtam. Mostanra egyértelművé vált számomra, hogy egy megbízhatatlan ember, több hazugság is kiderült, jópofi megy mindig, amiben én nem veszek részt, mert tudom, hogy nem őszinték az érzései, de ő nyomja. Konkrétan hazugságra épült a kapcsolatunk, volt más, akivel távolság miatt nem jött össze, és sokáig még beszéltek, "gondoltam rád" stb, engem meg letagadott... Ekkor már 10 hónapja voltunk együtt, "hogy megy a tarskereses? Szarul... Stb" Ez a legujabb, ami kiderult, de volt már itt minden.
Lényeg a lényeg, tisztán látom mára, milyen, nyilván nincs itt szerelem, de már tiszta a dolog. Nincsenek illúzióim, próbálok ebbe beletorodni. A szex is szar. De már nem pattogok. Családot szeretnék, a hitel köt is, a közös ház. Maradok. És remélem, nem betegszem bele. Ő látja rajtam, h mi van, de játssza tovább, fogalmam sincs miért.
Ti kiszállnátok?
Egy jó dolgot nem tudsz mondani a kapcsolatról.
Minek maradnál benne?
Ennek mindenhogy vége lesz, aztán nőhet fel csonka családba a gyerek.
De, vannak jók, de nagy lamour nincs.
Mert amúgy mennyi esély van arra, hogy nem csonka családban nő fel? A legtöbb gyerek abban nő fel.
Van egy lánya, jó apa.
Mégis miért maradnál benne??
De, igen, meg fogod betegíteni magad.
Az ember megbízhatatlan. Kamuzik. Ezek szerint a társkeresés is szarul megy neki, és már rég kapcsolatban voltatok.
Nem jó a szex.
A házat el lehet adni, hitelt visszafizetni és ámen.
Keresni normális hapsit, aki valóban veled tervez, boldoggá tesz és akinek érdemes szülni.
Szerinted mennyire leszel magadra hagyva a kisgyerekkel...?? Nem akarod Te ezt... ne csináld!!
Mindig érdekelt hogy egyes nők miért rontják el szándékosan az életüket?! Ennek az embernek még szülnél is egy gyereket??? Eszeden vagy?
Ráadásul úgy hogy van már egy gyerekek mástól?
Tényleg ez volt a legjobb az összes közül?
Mondhatnék rád most sok degradáló jelzőt de szerintem felesleges.
Akkor is ostoba maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!