Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? Azon kívül hogy ott hagynátok? Lehet így élni? Van egy párom akivel együtt élek (több, mint másfél éve vagyunk együtt) ő 39 elvált, persze van egy kölyke is. Én 31.
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ez a... felésege megcsalta,nem is szép, kövér is, mégis mindent meghagyott tőle:képek a falon, (amin a puja is ott van) (mikor odakerültem levette berakta a szekrénybe) gépen, ki írta cd-re mikor már nem is voktak együtt, képeslap a katonaság ideje alatt, az esküvői dvd, közösen vásárolt tárgyak, amiktől nem akar megválni, mert jó lesz az még valamire, pedig van helyette új. Semmit nem változtatott meg, minden úgy van, ahogy a dög otthagyta. Abban az ágyban kell aludnom amibe azt az...izélte.Miért nem tudott venni használtan egy ágyat 25 ezerért? Miért nem pusztította el az emlekeket? Azt mondta emlékek kellenek. Mindenről. A régi szerelmes leveleit (másoktól) is őrzi egy dobozkában, még büszke is rá. Miért? A tőlem kapott dolgokat persze nem őrzi.A katonasága ideje alatt is megcsalta az a asszony, diszkóba járogatott, drogozott, mert ő magányos volt. Pedig a párom hétvégente hazajárt. Megbocsájtott neki. Kérdeztem miért hagyott meg mindent és miért nem dobta ki, égette el, azt mondta :nem foglalkoztam vele, letojtam. Azt is kérdeztem tőle miért volt annyira oda érte, mit szeretett benne, mikor tudtam mert mondta, hogy én mikben vagyok jobb és ő mit csinált (mit nem) az egyetlen jó volt benne hogy szereti a gyerekeket. Meg h sok rossz dolgon mentek keresztül, ez tette a kapcsolatukat szorossá. De neki semmiért se szólt, h csak a telefont nyomja meg cigit tölt egész nap,a gyereket is ő vitte játszani,ő foglalkozott vele. Nekem mindenért szól, viccesen megjegyzéseket tesz rám, aki 60kg se vagyok, és sokkal szebb mint a... Felnőtt filmeket nézett rendszeresen(amíg le nem bukott. Persze oyanon nőket mint a... is) ahogy kitettem a lábam a lakásból Tudom h a... re nem tett megjegyzéseket, pedig egy tehén . Mellettem nézi a nőket ha valahol vagyunk mindig látom.A tv-től is odébb tol, hogy lássa Aztán letagadja. Ha szidom a... t azt mondja nem is ismered. Ha azt mondom milyen ocsmány h tudtál vele lenni azt mondja nem volt ő mindig ilyen. Meg h nem minden a külső. Ja am meg buta, életképtelen,(egyedül semmit nem tudott elintézni, még munkát is a parom keresett neki) meg még ribizli is. Mikor kérdezem miért védi, azt mondja ő nem védi. Nem értem miért viselkedik velem így, és miért van annyira oda egy ilyen senkiért. Azt mondta nincsenek érzései iránta, de valahogy nem ezt érzem.2019. nov. 7. 08:41
1/17 anonim válasza:
Undorító egy nőszemély vagy te, mibaz hogy kölyke, meg puja... Az a gyerek a párod gyermeke.
2/17 anonim válasza:
Az ágyat hiába cserélné ki, a farkát nem tudja. Azt még ráadásként bele is mártogatta a volt asszony lucskos pinájába, most meg a te szádba rakja. Ez nem zavar? Csak az ágy?
3/17 anonim válasza:
Betegesen féltékeny vagy egy olyan nőre, aki már nem az élete része. Régebben viszont az volt, nyilván szerette is, ha elvette, vannak szép emlékei róla. 39 évesen az ember már nem kiskamasz, hogy mindent eltöröljön a föld színéről, csak mert nem lett jó vége. Neki sokat jelentenek ezek az emlékek, ezt szerintem tiszteletben lehet tartani. Ahogy írtad is: eltüntetett mindent szem elől. nem kérheted tőle, hogy megtagadjon az életéből X évet. És nem, nem kell szerintem új ágyat venni, de ha téged zavar, beszéld meg vele, és vegyél egyet 25 ezerért! Nem a te párod volt, nem téged csalt, nem a te dolgod szidni azt a nőt. Ha nem tudod elfogadni, hogy neki előtted is volt élete, és nem tudsz változtatni, akkor szerintem jobb, ha véget vettek a dolognak, mert csak megkeserítitek egymás életét.
4/17 anonim válasza:
Hagyd a pícsbe a kis szerelmével együtt. Nem szeret téged, arra kellesz, hogy legyen hol laknia, puncija, cselédje. Màs fattyàt meg nem kell szeretni. Nem is vàrható el senkitől sem, akkor sem, ha a szülőt szereted. Teljesen természetes, hogy idegen ivadékot nem szeret senki őszintén.
Dobd ki, töltsd és keress màst vagy légy szingli. Még az is jobb,mint amit ide felvàzoltàl.
5/17 anonim válasza:
Hát az alapján amit itt összehánytál, nem csodálom, hogy még azt a nőt is visszasírja. Kritikán aluli vagy.
6/17 anonim válasza:
Na itt aztán kaptál hideget-meleget. Egyébként meg ha nem így akarod leélni az egész életed, akkor még most keress mást amíg még lehet...
7/17 anonim válasza:
Ha ennyire nem jó semmi, akkor mi a pcsáért vagy vele?
8/17 anonim válasza:
Ritka ordenare teremtmeny vagy te.
9/17 anonim válasza:
Kölyke, puja, ivadék, fattyú ...remek :(
10/17 anonim válasza:
Én kivágnálak a pitsába.
Új wc-ét ne vegyen? Hisz arra rakta a $eggét az ex.
"Miért nem pusztította el az emlekeket? "
Mert nem olyan tapló, mint te.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!