Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Azon kívül hogy ott hagynátok? Lehet így élni? Van egy párom akivel együtt élek (több, mint másfél éve vagyunk együtt) ő 39 elvált, persze van egy kölyke is. Én 31.

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ez a... felésege megcsalta,nem is szép, kövér is, mégis mindent meghagyott tőle:képek a falon, (amin a puja is ott van) (mikor odakerültem levette berakta a szekrénybe) gépen, ki írta cd-re mikor már nem is voktak együtt, képeslap a katonaság ideje alatt, az esküvői dvd, közösen vásárolt tárgyak, amiktől nem akar megválni, mert jó lesz az még valamire, pedig van helyette új. Semmit nem változtatott meg, minden úgy van, ahogy a dög otthagyta. Abban az ágyban kell aludnom amibe azt az...izélte.Miért nem tudott venni használtan egy ágyat 25 ezerért? Miért nem pusztította el az emlekeket? Azt mondta emlékek kellenek. Mindenről. A régi szerelmes leveleit (másoktól) is őrzi egy dobozkában, még büszke is rá. Miért? A tőlem kapott dolgokat persze nem őrzi.A katonasága ideje alatt is megcsalta az a asszony, diszkóba járogatott, drogozott, mert ő magányos volt. Pedig a párom hétvégente hazajárt. Megbocsájtott neki. Kérdeztem miért hagyott meg mindent és miért nem dobta ki, égette el, azt mondta :nem foglalkoztam vele, letojtam. Azt is kérdeztem tőle miért volt annyira oda érte, mit szeretett benne, mikor tudtam mert mondta, hogy én mikben vagyok jobb és ő mit csinált (mit nem) az egyetlen jó volt benne hogy szereti a gyerekeket. Meg h sok rossz dolgon mentek keresztül, ez tette a kapcsolatukat szorossá. De neki semmiért se szólt, h csak a telefont nyomja meg cigit tölt egész nap,a gyereket is ő vitte játszani,ő foglalkozott vele. Nekem mindenért szól, viccesen megjegyzéseket tesz rám, aki 60kg se vagyok, és sokkal szebb mint a... Felnőtt filmeket nézett rendszeresen(amíg le nem bukott. Persze oyanon nőket mint a... is) ahogy kitettem a lábam a lakásból Tudom h a... re nem tett megjegyzéseket, pedig egy tehén . Mellettem nézi a nőket ha valahol vagyunk mindig látom.A tv-től is odébb tol, hogy lássa Aztán letagadja. Ha szidom a... t azt mondja nem is ismered. Ha azt mondom milyen ocsmány h tudtál vele lenni azt mondja nem volt ő mindig ilyen. Meg h nem minden a külső. Ja am meg buta, életképtelen,(egyedül semmit nem tudott elintézni, még munkát is a parom keresett neki) meg még ribizli is. Mikor kérdezem miért védi, azt mondja ő nem védi. Nem értem miért viselkedik velem így, és miért van annyira oda egy ilyen senkiért. Azt mondta nincsenek érzései iránta, de valahogy nem ezt érzem.
2019. nov. 7. 08:41
1 2
 11/17 torkosborz ***** válasza:
100%
Ez már olyan HÚB...MEG kategória, az összes válasszal együtt. Vannak olyan kérdések, amire nem kéne válaszolni. Van amelyikre jó érzéssel lehet TROLLKODNi, olyan prímó, de ez...
2019. nov. 7. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek jöttél vele össze? Eleve volt gyereke és exe, ennek tudatában kellett neked.

Most azért hisztizel, mert nem tudtad őket elmarni a pasidtól teljesen?

2019. nov. 7. 11:52
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Halálom után első dolgom lesz megnézni a fiú elméjét, hogy képes legyek felfogni, mi az az isteni erőn is túlszárnyaló valami, ami miatt képes veled élni akárki.
2019. nov. 7. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ha ez nem kamu akkor nem is tudom mit mondjak 😀 az meg rendben van hogy a volt asszonyt ennyire nem szereted, de az az artatlan gyerek mit is tehet errol azt nem tudom. Hogy lehet ilyen szavakkal illetni? Aki a parod, szerelmed gyermeke... eskuszom meg azt is megertem hogy szar erzes abba az agyba bujni amiben elotte massal volt de na.... te se vagy egeszen normalis.
2019. nov. 7. 15:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Azért beszélek így a gyerekről mert kapcsolatunk kezdete óta el akar marni mellőle. Eddig mindennap itt volt, hétköznap is sokat itt aludt, ráadásul egy ágyba, holott volt másik helyiség, másik ágy, ahol aludhatna. Az ő kapcsolatuk beteges volt. A párom úgy kezelte mintha a társa lenne, csak nem feküdt le vele. Lelki tarsak, mindent megbeszéltek, össze bújva néztek filmet, mindenhova vitte, az összes pénzét és szabad idejét rá pazarolta ahelyett hogy a hosszú évek alatt tovább lepett volna, és össze jött volna valakivel, élte volna ez életét. A lány tini. Csapkodja az apja seggét, ugy nyalja a kanalat az apja szemébe nézve mintha kuki lenne, dicséri milyen jó képű... Stb.. És felétekeny rám, úgy viselkedik mintha én egy másik nő lennék egy vetélytárs, aki elvette a pasiját.olyan üzeneteket ír, amivel lelkiismeret furdalást okoz az apjának, hogy hogy mert valakivel össze jönni. Most minden két hetente hétvégén van itt. Ami a normál elvált apuka szerep. Néha elmegyünk valahova. Ez a normális. Nem az h az apján csüng minden nap, nem hagy neki magánéletet. És en se őrzök semmilyen emléket előző kapcsolataimből, nincs értelme. És egy új kapcsolatban nincs helye. Ami elmúlt, elmúlt. Ez a normális. Facen egyből tiltva, száma kitörölve. Ennyi.
2019. nov. 9. 23:45
 16/17 A kérdező kommentje:
És szerintem teljesen normális, hogy akit szeretek, és bántotta, azt én se kedvelem. Tönkre tette az életét, így, hogy van egy puja így meg főleg. Tudtam, hogy van, nem is ezzel volt a baj. De azt nem gondoltam volna, hogy úgy élnek, mint a szerelmesek... Amíg nem vagytok ilyen helyzetbe, nem tudjátok bele gondolni magatokat milyen. Az írjon, aki tapasztalt ilyet.
2019. nov. 9. 23:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha közös gyereketek van, nem lehet tiltva, törölve. Hiába nem házaspár már, de szülőpár, amin már semmi nem fog változtatni soha.

Ha a párod egy ágyban alszik a kamasz lányával és így viselkednek egymással, az az ő hibája.

Ha te lehordod mindenféle ocsmánynak az exét, az a te hibád. Undorító vagy és a párod is az. Hagyd ott, az a legegyszerűbb.

2019. nov. 10. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!