Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként hogy viseled, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy viseled, ha a nődnek doktori fokozata van, de neked nem jött össze?

Figyelt kérdés

nem jogászokra és nem orvosokra gondolok, mert ők automatikusan megkapják, ha végeznek az egyetemen.

hanem olyanra, amikor valaki PhD-t csinál, disszertációt ír, ledoktorál.

férfiként hogy viseled azt, ha mondjuk korábban te is jártál doktori képzésre, de valamiért nem sikerült befejezned?

ha valakinek doktorija van, nyilván más státusz és más jövedelmi sáv és más jobb lehetőségek is járnak vele, mint amiben te vagy, ha nem doktoráltál le.

2022. dec. 9. 19:32
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
ezt az életképtelen jelzőt a 8 elemis ember írta...LOL
2022. dec. 9. 21:28
 22/38 anonim ***** válasza:
40%
na mi van? csak nem te vagy az a bizonyos személy, akinek nem jött össze? ha helyette itt kell megerősítést kérned a GYK-n, akkor tényleg eléggé életképtelen vagy....
2022. dec. 9. 21:34
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted érdekel? Attól jobban cumizik, vagy jobban főz, vagy mi?
2022. dec. 9. 22:07
 24/38 A kérdező kommentje:

22 ha eddig nem esett volna le, én vagyok a nő!

23 bocs, de nem látod át... és a kommentedből is kiviláglik, mire kell neked elsősorban egy nő: végezze a házimunkát és szexuálisan legyen elérhető.

2022. dec. 9. 22:10
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

24.-re.

"23 bocs, de nem látod át... és a kommentedből is kiviláglik, mire kell neked elsősorban egy nő: végezze a házimunkát és szexuálisan legyen elérhető."

Elárulok egy titkot!

10-ből 7 férfinek erre kell a nő. Meg esetleg a pénz miatt is.

2022. dec. 9. 22:17
 26/38 A kérdező kommentje:

25

ne magad indulj ki, nem mindenki ennyire primitív és szexista!

2022. dec. 9. 22:38
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

"mivel nincs meg a doktorija, bármikor lapátra kerülhet"

Hat pedig arra tendal a vilag, hogy lassan a portasbacsi fog tanitani az egyetemen, mert a Doktor Doktorovics fajtad kihalofelben van.

Az alapfoku oktatasban visszaternek a neptanitokhoz, mint a Monarchiaban.....

38F incel

2022. dec. 9. 23:49
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem időben sikerült megszerezni, a páromnak csak soká. Nem az ő hibája volt, rossz témavezetőt választott, nekem pedig szerencsém volt. A kapcsolatunknak viszont nem tett jót ez a helyzet, szakítottunk.
2022. dec. 10. 00:33
 29/38 anonim ***** válasza:
21. Nem az elemis irta.
2022. dec. 10. 01:46
 30/38 anonim ***** válasza:
53%
Eltekintve a végzettségtől, van akiben az is rossz érzest kelt, hogy a nője jobban keres és mint ő. Hallottam, hogy voltak akik ezért szakítottak, mert a férfinek megalázó volt, hogy a nő túl független volt anyagilag, nem érezte mellette magát férfinek.
2022. dec. 10. 05:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!