Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként hogy viseled, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy viseled, ha a nődnek doktori fokozata van, de neked nem jött össze?

Figyelt kérdés

nem jogászokra és nem orvosokra gondolok, mert ők automatikusan megkapják, ha végeznek az egyetemen.

hanem olyanra, amikor valaki PhD-t csinál, disszertációt ír, ledoktorál.

férfiként hogy viseled azt, ha mondjuk korábban te is jártál doktori képzésre, de valamiért nem sikerült befejezned?

ha valakinek doktorija van, nyilván más státusz és más jövedelmi sáv és más jobb lehetőségek is járnak vele, mint amiben te vagy, ha nem doktoráltál le.

2022. dec. 9. 19:32
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
96%
örülnék neki, büszke lennék rá, hogy ilyen értelmes és okos párom van.
2022. dec. 9. 19:39
 2/38 anonim ***** válasza:
15%
Nem érdekelne. A 8 elemit sem végeztem el . Most meg programozó vagyok.
2022. dec. 9. 19:43
 3/38 A kérdező kommentje:

1.

de közben ott lenne a saját kudarcod! együtt kezdtétek a doktori képzést, de neked nem sikerült a doktori cselekmény végére jutnod.

alacsonyabb státuszban vagy, és havi kb. 250 ezret keresel netto.

2022. dec. 9. 19:50
 4/38 anonim ***** válasza:
93%
és akkor mi van, ha nekem nem sikerült a doktori? akkor a másiknak se sikerüljön?
2022. dec. 9. 19:54
 5/38 anonim ***** válasza:
90%
Mi van Mucuka! Hímsovinisztának tetszik lenni, hogy a férfinek magasabb végzettség kell? Ha nem tudsz örülni a barátnőd siekrének, akkor legjobb, ha szakítasz, mert íg csak mérgezni fogod a kapcsolatot.
2022. dec. 9. 19:54
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki.
2022. dec. 9. 20:00
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
amúgy sem keresek rosszul.
2022. dec. 9. 20:01
 8/38 anonim ***** válasza:
81%

Itt többeknek szerintem lövése sincs, miből áll az ún. doktori cselekmény, meg mi egy PhD. tétje! Így aztán könnyen mondják, persze nagyon örülnének.

Aha, nem hiszem, hogy így lenne, ha tudnátok miről van szó!

A férfiak csőrét idehaza eleve baxni szokta, ha a nő sikeresebb, többet keres stb., tehát megvan az esély itt is erre.

Ez sztem nem azt jelenti, hogy a ffi irigy vagy rosszindulatú, egész egyszerűen tényleg a saját balsikerére, elcseszett karrierjére emlékeztetheti az egész helyzet.

Ideig-óráig akár őszintén örülhet is, de valahányszor látja a párja neve előtt a Dr. címet, valahányszor a nő többet visz haza és magasabbra kapaszkodik, úgy zsugorodik a másik össze, ha nem tudja feldolgozni ezt az egészet.

2022. dec. 9. 20:07
 9/38 A kérdező kommentje:
8 igen, ettől tartok én is! a környezetemben láttam már erre rossz példát!
2022. dec. 9. 20:08
 10/38 anonim ***** válasza:
84%
Egyik kollegám ezt úgy oldotta meg, hogy rommá csalta az asszonyt. A kisebbrendűségi frusztrációját így vezette le.
2022. dec. 9. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!