Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy viseled, ha a nődnek doktori fokozata van, de neked nem jött össze?
nem jogászokra és nem orvosokra gondolok, mert ők automatikusan megkapják, ha végeznek az egyetemen.
hanem olyanra, amikor valaki PhD-t csinál, disszertációt ír, ledoktorál.
férfiként hogy viseled azt, ha mondjuk korábban te is jártál doktori képzésre, de valamiért nem sikerült befejezned?
ha valakinek doktorija van, nyilván más státusz és más jövedelmi sáv és más jobb lehetőségek is járnak vele, mint amiben te vagy, ha nem doktoráltál le.
10
most hülyéskedsz, vagy tényleg??
12
itt a ffi is egyetemen tanít, de doktori nélkül (és a fizetése is ennek megfelelően jóval kevesebb, mint azoknak, akiknek van doktorijuk), és épp az a feszültség forrása, h. mivel nincs meg a doktorija, bármikor lapátra kerülhet, ill. már most alacsonyabb státuszban van.
jó, hát ha egy életképtelen lúzer és azért nincs meg a doktorija, az tényleg feszültségforrás. vagy az, hogy azt a kis megélhetést is elveszítheti (már ha olyan területről van szó, hogy vagy akadémiai pályafutásba kezdesz, vagy mehetsz a mekibe)
mert minden egyéb esetben miért lenne belőle feszkó, hogy a nő a magasabb végzettségű?
14. Életképtelen? Xdd haha
Marha egyszerű megszerezni igazad van.. mint ha csak összeadni kellene meg jivonni.
#15 nem írtam, hogy tuti emiatt van. azt írtam, HA emiatt van, akkor megértem, hogy feszkó van belőle
tisztában vagyok vele, mennyire el tud húzódni a doktori
de jó pár példát tudok rá, hogy az illető bizony eléggé szétcsúszott a doktori képzés alatt, és pusztán a körülményeket tekintve már rég meg kellett volna szereznie a doktori fokozatot
Nem értem miért a siker netovábbja egyetemen tanítani, de biztos. Tényleg, neked ez volt az álommunkád, amihez a doktori kellett?
És neki? Mert ha mindkettőtöknek ez volt az álommelója és neked nem sikerült, neki igen, akkor az gáz. De ha te amúgyis mást akartál csinálni akkor nem.
köszi 15-ös, hiába pontoztak le, sztem érted miről van szó.
a többiek meg még beleélni sem tudják magukat a szituba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!