Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne ezt kíméletesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt kíméletesen elmondani?

Figyelt kérdés

Barátnőm külsőre megváltozott és furcsa lett szokások terén.

A külseje már nem hoz lázba rég, amiről beszéltem vele.

Viszont ha ez nem elég akkor mostanában simán fin.ik előttem, vagy az előbb pl idebújt és a nyakamba böfögött,de csak röhög ezeken. Ez ugyancsak illúzió romboló nekem.

Ha ezt szóba hozom mindig azt mondja h ő a rossz és hibás..meg h az ő sorsa h ne teljesüljön az álmai

2022. dec. 9. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
A nyakba böfögésen én mondjuk nagyon nevetnék :D :D
2022. dec. 9. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
ez kamu
2022. dec. 9. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te nem fingasz?
2022. dec. 9. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint nem érzi magát nőnek melletted, olyanok vagytok, mint két egynemű haver.

Egyébként minden más téren rendben vagytok? Van szex és jó is? Tudtok jókat beszélgetni?

2022. dec. 9. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

A nyakon böfögést en sem bírnám. Főleg hogy már beszéltél vele a témáról, nem értem miért csak röhög rajta. Bosszantó lehet.

Az viszont hogy a külsejét szidod, az elgondolkodtató. Stílusa nem tetszik vagy?

2022. dec. 9. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem kíméletesen kell, hanem őszintén.
2022. dec. 9. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szóltam már neki,erre a reakció amit ìrtam
2022. dec. 9. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván oda kellene figyelnie mi az ami téged kiábrándít, de a társadról beszélsz és ha ezek miatt a kis dolgok miatt eltávolodsz tőle, akkor nem kötődsz hozzá eléggé!
2022. dec. 10. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!