Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kíméletesen elmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíméletesen elmondani a lánynak, hogy jobban kedvelem mint gondolná?

Figyelt kérdés

A lényeg munkatársak vagyunk és én nagyon kedvelem őt de nem tudom ,hogyan is kezdjek bele ebbe az egész "vallomásos" dologba.Szeretnék tanácsot kérni akinek volt már hasonló eset az életében. Félek attól ,hogy lehet kiborul ha megtudja ,hogy nekem tetszik és többet szeretnék tőle. Kellemetlen helyzetbe nem akarom hozni de úgy érzem tudnia kell róla. Az is lehet ,hogy elküld és soha nem találkozunk többet de már az sem zavarna mert rosszabb így ,hogy csak "vagyunk" de nem történik semmi.

Szóval fogalmam sincs mikor és mit is mondhatnék neki ami azért nem is hozná kellemetlen helyzetbe őt de le is esne neki mit is szeretnék mondani.

Légyetek szivesek adjatok valamilyen tanácsot.

Amúgy szerintem tudja ,hogy a lányokhoz vonzódom.

2019. okt. 24. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért akarsz direkt "vallani"?

Nem lehetne előbb puhatolózni?

2019. okt. 24. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nagy "vallomást" tenned, ez nem showműsor. Figyeld inkább a jeleket, hogy kölcsönös-e a szimpátia és keresd a társaságát (ebéd, cigiszünet stb.) majd dobd fel neki, hogy mi lenne ha munka után elmennétek ide-oda (semleges programmal próbálkozz előszőr), ha csak ketten lesztek és tudtok beszélgetni akkor már tudni fogod vallomás nélkül is (és ő is hogy vonzódsz hozzá).
2019. okt. 24. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Addig felesleges bevallani amíg nem látsz rá esélyt,hogy esetleg vonzódik a lányokhoz.

Én is mindig a puhatolózás,kiderítés elven vagyok.

Az valóban rosszul sül el többnyire ha csak bevallod.

Csak egy példa.

Nagyon megtetszett a fogdokinőm,tény elkezdett feltűnően dicsérni,meg túl közvetlen lett, lényegében jelnek vettem ezeket. De nem vallottam színt :D

Hanem kedves voltam,szemezés,mosolygás stb aztán egy témán felindulva elhívtam kutyát sétáltatni,persze nem élőbe,hanem előbb bejelöltem fb-on majd ráírtam. Egy hét múlva válaszolt,hogy benne van a sétában. Örültem,mert gondoltam akkor itt vmi van. Aztán lemondta a sétát. Utána mikor mentem hozzá kezelésre,akkor eléggé semleges,rideg volt velem. Szemembe nem nézett. Pedig az,hogy elhívtam sétálni semmi nincs benne igazából,főleg hogy számomra egyértelmű jelzéseket adott. Aztán azóta voltam többször ,de már nem olyan közvetlen mint előtte volt. Na ha én most bevallottam volna,hogy kedvelem. Na mint fogorvos el is felejthettem volna. Így meg ugyan úgy hozzá járok. Persze nyilván letettem a dologról,mert tudtam semmi nem lesz.

2019. okt. 24. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Basszus.. Annyira szeretnék egy barátnőt...
2019. okt. 25. 02:04
 5/8 anonim ***** válasza:
(4-es válaszoló vagyok. Bocsánat az éjszakai kirohanásomért. Egy picit sokat ittam)
2019. okt. 25. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Mennyire közeli munkatársak vagytok? Beszélgettetek már egyáltalán? Illetve te is sejted róla hogy a lányokhoz vonzódik?

Először szerintem is csak beszélgetni kéne, kávézni egyet stb. Nem pedig lerohanni.

2019. okt. 26. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Fejlemények? :)
2019. nov. 10. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2019. dec. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!