Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, mit szólnátok hozzá ha a feleségetek felvetné a nyitott kapcsolat lehetőségét? Hogy lehet ezt kíméletesen elmondani? Több éve nem volt köztünk szex,ezen kívül mindent együtt csinálunk neveljük a gyerekeket.
Mióta így eltávolódtunk nincs orgazmusom vele 🤷♀️ Azért nincs is szex, nem volt jó.
Nem gondolkozok szexkapcsolatb a, vagy ilyesmi. Miatta kérdeztem ezt. Csak tartok tőle, ha ezt felhozom ő is a válást javasolja.
De akkor mi értelme van ennek a házasságnak? Gazdasági közösség?
Végig gondoltad teljesen, hogy ha rabolintana és jövöhéttől kimaradozna néha, esetleg konkrétan meg is tudnád, kivel szexel, ne adj isten ismerned is, akkor tudnád teljesen higgadtan kezelni a helyzetet, féltékenység nélkül?
Nyilván az első feltétel az lenne, hogy én nem szeretnék tudni róla. Annyi esze meg neki is remélem van, hogy nem ismerőssel csinálja.
Igen gazdasági közösség, és mi t említettem az egyik gyermek nem egészséges.
Valószínűleg már régen éli az életét, csak nem tudsz róla.
Szerintem egy őszinte beszélgetés jó lehet arról, hogy ő hogy látja a helyzetet, te hogy látod, közösen képzelitek-e el a jövőt stb. És akkor felvetheted, hogy nem várhatod el tőle, hogy szex nélkül létezzen, így amíg tudja hol a "helye" és mi a közös út, addig nincs gondod azzal, ha együtt van más nővel. Ne csinálja tartósan, érzelmekkel, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!