Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy ne így érezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy ne így érezzek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival aki azóta már a férjem. Vele éreztem először azt hogy milyen a szerelem. Nagyon jó ember, elfogadta és sajátként szereti a 2 kislányom. Mégis az elmúlt hónapokban romlik bennem valami rohamosan.

Már el múlt a szerelem, de becsülöm hogy ennyire mindenei vagyunk, szeret minket. De nagyon zavar hogy túl érzékeny, nem az a baj ha férfi és pl elsirja magát egy negatív dolgon valaki, hanem ahogy ő benne nyilvánul ez meg. Állandó vissza igazolást kellene neki adni hogy ő úgy jó ahogy van h szeretem stb. Nincs önbizalma, nem férfias a kisugárzása, tele van sérüléssel a lelke, és ezeket nem vállalja fel, zavarja hogy én nem támaszkodok rá, sérelmezi hogy nem tartom őt elég erősnek, hogy egyedül is képes vagyok bármit megetenni. Mondtam hogy ennek örülni kellene hogy nem vagyok életképtelen, de az a válasza hogy akkor ő minek van ha én mindent meg tudok oldani nélküle. Es újra ez az önleértékelése. Minden rosszul esik neki ha valami negatív van, marcangolja magát hogy miatta van.

Nem szeretnék igy érezni felé, de nem tudom hogy forditsam meg magamban azt,hogy férfiasnak lássam, hiányzik hogy felnézzek rá?

Vagy örüljek hogy ő ilyen, és próbáljam magamba helyre tenni hogy ez így jó?

2022. dec. 9. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Pszicho doki lehet megoldaná párban.
2022. dec. 9. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
24%

Erősödnie kell lelkileg.

Amúgy ritka nagy parasztok vagyunk mi férfiak, jól gondold meg, hogy mit csinálsz...1-2 sör, egy nagyobb veszekedés és egyből jön a "nevelje a két majmod aki akarja"...

Ez a férfiasság dolog meg úgy ahogy van egy telibebszott fszság.

De miért múlt el a szerelem, a fenti ok miatt, túl sok ideje vagytok együtt?

Külsőre sem fog már meg semennyire?

2022. dec. 9. 13:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Ő nem iszik egy sört se,teljesen anti( az előző házasságom ezért IS ment tönkre az alkohol mTt), nem jár el szórakozni, az mondja neki csak mi vagyunk a lényeg. Tehát lehet velem van baj... mas ossze tenne a kezét ha egy ilyen belső tulajdonsággal rendelkező férje lenne, nekem mégis hiányzik h fel tudjak ra nézni..a külsővel nincs gond ,csak ezzel a személyiség problémával. 2 éve vagyunk együtt.
2022. dec. 9. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

"nevelje a két majmod aki akarja"

Szerinted neveli? A férfiak a sajátjaikat sem szokták.

2022. dec. 9. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
37%

Ennek annyi, nem tudod megfordítani amit nem lehet. Állandó terápiára lenne szüksége, és valószínűleg lassú lenne a javulás.

Te amúgy sem olyan párt keresel mint ő.

2022. dec. 9. 13:55
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nálad lesz valami, jó, a pasinal sem oké valami, de elkezdett benned forrni ez az ostoba női hülyeség, hogy felakarsz nézni a pasira, mert egy ostoba nő vagy. (nem rosszbol, nem gcisegbol írom)

Leopárdot akarsz, de mint minden nő megakarja szeliditeni majd és ha jól sikerül a szelidítés, lesz egy palotapincsid...de mit kezdesz egy palotapincsivel(?)...ezért újra leopárdot akarsz és ez így megy hosszú 10-20 éven át, míg egyszer megbizonyosodsz arról, hogy igazából neked a palotapincsik az ideáljaid.

2022. dec. 9. 13:59
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Alfa... ez ilyen ironikus, ostoba név? Nem rosszból.
2022. dec. 9. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Ezért nem tanácsos ilyen gyorsan házasodni, érdemes először megismerni a másikat. A leírásod alapján ti egyszerűen csak nem passzoltok mégsem. Szeretnéd, hogy másmilyen legyen, mert így neked nem tetszik.
2022. dec. 9. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

Hát én ezt nem értem.

Volt egy szar házasságod, most van egy jó, ahol a férfi neveli a te gyereked de neked ez nem elég.

Az a bajod, hogy önértékelési problémái vannak, holott az exed alkoholoizált.

Azért nagyon nagy különbség van köztük és épp ezért mellette kellene, hogy állj.

Az oké, hogy megallsz a jég hátán, de basszuskulcs az egyik viragrol a másikra szállsz és ha probléma merül fel megint tovább lépnél ahelyett hogy változatnál rajta.

Terapia segítene, DE nem csak neki kell, neked is.

Mi lenne pl hogy ha a "férfias" teendőket rahagynad, vagy beosztanátok együtt hogy mit ki fog csinálni, nem olyan nagy dolog.

Ráadásul azzal, hogy feszt ellene teszel még jobban leépíted az önbizalmát és még észre sem veszed.

Mert egy hálátlan, önző nő vagy, ennyi.

Mit irkalok össze vissza nem vagy szerelmes, nem is voltál soha csak azért választottad, mert végre akadt egy hülye, aki elfogadta a gyereked, ugye?

Na most vagy orvosolod a helyzetet vagy tegyél meg neki egy szivesseget hadd el.

Majd aztán ha kifogsz még egy pasast, aki le se szarja, hogy mi van veled és a gyereked nyűgnek veszi majd jusson eszedbe a hülye, aki pont az ellenkezőjét tette!

(Szégyenlem magam helyetted.)

2022. dec. 9. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

miért kéne felnézni rá? az nem jó, ha egálban vagytok? vagy azt nem igényled, hogy ő nézzen fel rád?

amúgy a pasinak tényleg kéne terápia... de ez ettől független, amit írtam.

ha már nem vagy belé szerelmes, akkor minek együtt maradni, ha egyedül is mindent megoldasz?

2022. dec. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!