Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás párkapcsolat, vélemények?
Ma sikerült összeveszni a barátommal, és erről szeretném kikérni a véleményeteket. Ti is gyakran őrülnétek meg, ha a pasitok 26 évesen mindennap 10:30 vagy azután kelne, mert nem dolgozik, otthon lakik az anyjánál, levelezőn csinálná az egyetemet, ami a munka hiánya miatt értelmetlen, de még szar is, mert amúgy magasról tesz rá? (én kezeltem a neptunját is.) Edzeni jár el egyedül rendszeresen. Vagy ha a lakásodban is mindent leszar, hogy neked mi a fontos, hogy te szereted a tisztaságot? (tönkretette az egyik terítőmet, sehogysem jönnek ki a foltok, és engem néz hülyének, hogy én mit pattogok ezen, az csak egy terítő. Szerintem meg vigyázni kellene más dolgára, ezeket még sorolhatnám is) Aztán az, hogy 21k elment kajára, amit én fizettem, és mikor kértem, hogy rendeljen ő, kiakadt, hogy én drága kaját szeretnék (Carbonara lett volna a Bellozzoból), olyan, mintha megrekedt volna egy szinten, és nem akar változtatni. Mindemellett van sok jó tulajdonsága, ami miatt szeretem, de ezek ugye nem érnek annyit, mint a sok rossz? Nem tudom mi lehet ennek a hátterében, az anyja későn szülte eléggé, és egyke gyerek - ez jelenthet valamit? Azon kívül, hogy valószínű minden mindig meg volt neki engedve. Az elkeserítő ebben az, hogy mindig neki áll feljebb, soha semmit nem lehet neki mondani, mindenki más a hülye. (és olyanokat mond, hogy ő nem akar együtt lenni olyannal, aki mindenért basztatja, pl. mikor rászólok a lakásomban, hogy ne használjon annyi vizet, ne égjen a lámpa feleslegesen, tönkreteszi a terítőt, kanapét stb.) Munkára visszatérve meg ilyeneket mond, hogy ő sose fog korán felkelni. Hát köszi. Felelősségteljes a jövőjére nézve. (Biztosan kimaradt nagyon sok ilyen és ehhez hasonló szitu, de nem baj.) Nagyon zavarnak ezek a dolgok, ezért a szakítás igencsak a levegőben van.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Én meg itt vagyok a kanárin egyedul mert a nők inkább bennragadnak ezekben a fos kapcsolatokban 😅 és már alig van szingli.
Na megyek is ki nézegetni a karácsonyi fényeket a 24 fokban, adios!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!