Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Mi lehet a belső oka hogy nem szeretnék a barátomhoz költözni 2 és fél év után ?
Figyelt kérdés
21 vagyok, a mamájával él, és meg nem érzem késznek magam, szerintem nem érti meg2022. dec. 5. 19:13
2/6 anonim válasza:
Egy olyan pasihoz én sem szívesen költöznék aki a mamájával él...
Költözzetek ketten külön, pl albérletbe!!
3/6 Sunshinedoll válasza:
21 éves vagy, sztem bőven van még időd pasikhoz költözni,amikor arra a körülmények is alkalmasak (pl nem az anyjához).
Másik ok, hogy az anyjával él, elég gyanús, hogy ha odaköltöznél, akkor te lennél a másik anyja. Éljen egy kicsit egyedül, önállósodjon.
A 20aséveidben a randizás megtanít gyerek nélkül is anyának lenni, pláne, ha hagyod.
Ne hagyd :D
4/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy mennyi idő telik el, én senkihez se költözök, aki a mamájával él.
5/6 anonim válasza:
21 éves vagy. Ez már elég ok. A mama pedig még nyomósabb ok. Akkor már a saját anyámmal élek, mint máséval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!