Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elviselik a rossz külsőt a jó belsőért, a férfiak elviselik a rossz belsőt a jó külsőért?
Huhúúú, nem. Nagyon nem. Sőt, kifejezetten fordítva jellemző.
Elég gyakori, hogy egy tahóért vannak oda nők vagy bántalmazó kapcsolatban élnek, ha a férfi jól néz ki. Fordítva ez elég ritka.
Férfiaknál viszont elég gyakori, hogy akár jól kinéző pasik is simán megállapodnak egy átlagos csajjal, aki belsőre többet nyújt, mint a többi lány.
#1: Valami nagyon elcsúszott az értékrendedben, ha szerinted a normális, átlag alatti külsejű lányok vannak egyedül. Teljesen ronda lányoktól is hallani, hogy próbálkoznak náluk.
És nem, nem attól lesz normális egy nő, hogy ugyanazt a szép lányt szidjátok el irigykedve.
Személy függő leginkább, mert mind két oldalt van ebből és abból is
Viszont
Engem a parom a belsovel fogott meg, de kulsore is vonzonak talalom! Soha nem jonnek ossze olyan ferfival, aki hulye de jol nez ki. A belso a mervado, de szukseges a kolcsonos vonzalom!
Szerintem vannak nalam sokkal szebb es vonzobb nok, de mi valahogy egymast talaljuk a vilagon a legszebbnek.
Igen, ezt én is rengetegszer tapasztalom. :) Például magamon. Az eddigi pasijaim közül senki nem volt külsőre az esetem, de ez semmit nem számított, tekintve mennyire egy húron pendültünk.
Ezzel szemben vannak barátnőim, akikkel képtelenség kapcsolatban harmonikusan együtt működni: hisztisek, akaratosak, érzelmileg kikészítik a pasikat, az orruknál fogva vezetik őket. És igen, ajnározzák őket a jobbnál jobb pasik, gyakorlatilag hevernek a lábaik előtt, csak mert ők gyönyörűek. :) Én átlagos vagyok, jó személyiséggel, egy kezemen meg tudom számolni hány pasi szagolt felém (de azokkal legalább több éves komoly kapcsolataim voltak).
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!