Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz, mert van elfoglaltságom és neki nincs?
A nőknek alapból több elfoglaltsága van szerintem. Volt már pár fiú lakotarsam, exxel együtt lakás, stb,és mindegyikük ilyen volt, pedig igazából egyik srácot sem neveztem volna lustának.
Pl elég csak arra gondolni, hogy egy pasinak annyiból áll a szepitkezes, hogy borotvalkozik meg néha körmöt vág, a nőknek meg ott van a szőrtelenítés, hajápolás, testapolo, körömlakk, smink, hajvasalo, stb.
Vagy pl a nők olyanokat is szoktak csinálni, hogy ruha selejtezes, fürdőkád súrolás, teendők összeírása, szekrények pakolása, stb. Egyetlen sracnal sem láttam még ilyesmiket.
Szóval szerintem ne érezd rosszul magadat. Nekem a mostani párom sosem szólt ezek miatt, pedig én is sokat eszem, és sokat vagyok a fürdőben is. Ha ebből problémát csinál, az nem a te hibád.
És mit akarna csinálni veled közösen?
Azt sem értem, hogy miért élsz egy lusta láncdohányos alkoholistával együtt, ha figyelsz az egészségedre (edzés), stb.
Nèzzen TV-t, Facebook-ozzon, stb.
"Remélem, hogy mielőbb vége lesz az egésznek."
Rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!