Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj az ha a párod megmondja mi tetszik neki?
Szerintem itt nemcsak Adri a lusta ehhez, hanem Botond is, mert neki sincs kedve belegondolni hogy milyen külsőség milyen hatással van rá. Ha legalább egyikük nem lenne lusta ehhez, vagy mindkettő kevésbé, működhetne.
Botond nem akarja beszopni, hogy Adri mondjuk 10 év múlva nekiáll tinilázadni és felforgatja kettejük életét fenekestül vagy hármukét.... többükét.
Nem baj, ha megmondja mi tetszik. Az se baj, ha megmondja, hogy ilyen mértékű önfeladás pl nem tetszik.
2020. ápr. 15. 21:10
2/7 anonim válasza:
Én is kiakadnék. Ő a barátnőm, és nem egy programozható, személyre szabható szexrobot.
2020. ápr. 15. 21:29
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen önfeladás ember? Még mindig külsőségekről beszélünk. Pl, ha valaki munkások között nem akar elegáns ruhával ellenszenvet kivívni, de később olyan helyre kerül, elegánsan öltözködik. Vagy valaki ribis helyen nőtt fel, úgy öltözik, aztán kiderül hogy ja, ciki az a top meg mini együtt. Vagy elegáns környezetben, aztán átkerül máshová. Ez az egész változhat. De még mindig külsőségekről beszélünk... Attól ő még mint ember ugyanaz.
2020. ápr. 15. 21:31
4/7 anonim válasza:
Ilyen "színvonalú" írásokat olvasni fizikai fájdalommal felérő élmény :(
2020. ápr. 15. 21:32
5/7 anonim válasza:
Itt nem ez volt a probléma forrása, hogy a pasi nem mondta el, mi tetszik neki. Merthogy elmondta- külső és belső tulajdonságokra vonatkozva fogalmazott meg kritikát. Erre egy (érett, felnőtt) nőnek nem az az adekvát reakciója, hogy akkor itt vagyok, alakíts olyanra, amilyenre akarod, hanem esetleg tudomásul veszi, és utánanéz, milyen a nőies öltözködés, és elkezdi a személyiségét fejleszteni, hogy ne legyen olyan gyerekes. Plusz, miközben itt tart, akkor nem mellesleg kidobja a pasit az életéből, hiszen mit keres ott, amikor még az exéhez húz a szíve, és hozzá akarja hasonlítgatni.
2020. ápr. 15. 21:48
6/7 anonim válasza:
Ha egy férfinek nem vagyok elég nőies tudja hol az ajtó. Az hogy valaki nőies messze nem csak a ruhán múlik. Van aki maci naciban és kinyúlt pólóban is szexi és van akin a koktél ruha se segít mert nem úgy viselkedik. Márpedig a viselkedés a személyiség legalapabb része.
Ha a nőiesség a téma akkor ott a mozgás a mimika a kommunikáció épp úgy számít mint a ruházat.
Soha nem változnék aszerint hogy adott férfi szerint mi a nőies vagy milyennek kéne lennem. Vagy tetszem ahogy vagyok vagy ne kezdjen ki velem. Én se akarok senkit átformálni az ilyen változás egyébként se tartós.
2020. ápr. 15. 22:25
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettő jól megfogalmazta. Amúgy talán a Botond anyagias, mert ez elég gyakori a férfiaknál. Így persze nézi milyen pluszokra költ a nő, és ezt szavakba önteni se tudja hogy segítsen a nőnek (ha együtt maradnak ha nem) mert saját maga előtt is lebukik. Pedig megmondhatná a nőnek hogy bébi, nincs rajtad elég márkás termék, nem úgy vonulsz mint aki "valaki" (puccos család pl) bezzeg az exem, de valószínű azért nem mondja ki mert tényleg ciki azt mondani hogy számít a nő pénze, családja, nagyon is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!