Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok, amiért nem örülök annak, hogy a párom elutazott? Rossz ember vagyok, amiért így érzek?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt, most egy barátjával 1,5 hónapra kiutazott az Egyesült Államokba. Az egészben nekem az esik a legrosszabbul, hogy egy olyan helyre mentek el, ami mindkettőnknek nagy vágya és ennyi idő alatt igazából minden, olyan dolgot megnéznek, amit mi együtt terveztünk. Nagyon rosszul esik nekem, hogy ő most mással éli meg mindezt. Ráadásul a legrosszabb időpontban, se Karácsonykor, sem pedig Szilveszterkor nem leszünk így együtt. Plusz nálunk a családban több születésnap is van decemberben, többek között az enyém is.
A barátai bíztatták, hogy menjen el, mert, hogy én úgyis megvárom és megbocsátok mire haza jön. Ez is fáj, hogy ő, ezt ilyen természetesnek veszi, hogy konkrétan 1,5 hónapra parkoló pályára rakta a kapcsolatunk, emiatt. És még csak meg se kérdezett, hogy én szeretnék -e menni velük. Amikor elment, azt mondta minden nap beszélünk majd, de hát nyilván nem olyan így főleg, hogy 9 óra az időeltolódás és én dolgozom. Illetve már küldött képeket is, de fájdalmas nézegettem őket, nem tudok másra gondolni csak, hogy mindezt nélkülem éli át. Annyira kettős érzésem van beszélnék is vele, de közben meg nem akarom látni mit csinál.
Tudom, ez csak az én oldalam és neki ez egy nagy lehetőség, de nem tudom az érzelmeim befolyásolni, rosszul is érzem magam miatta, ez még jobban gyötör. Próbálom egyébként lekötni magam, barátokkal családdal, de nagyon hiányzik és ez elég sok idő félek, hogy nem tudok megbocsátani majd és ez elhidegíti a kapcsolatunk.
Ti mit gondoltok erről? Rossz ember lennék? Ti mit tennétek a helyemben?
24/L , a párom 24/F
A barátai bíztatták, hogy menjen el, mert, hogy én úgyis megvárom és megbocsátok mire haza jön
Hát ha így teszel akkor meg is érdemled a sorsodat. Lesz még pár ilyen útja nélküled
Megbocsátok “ azt hogy meg sem kérdezett? Vagy hogy haver fontosabb volt mint a Párja???
Vagy azt amiket ott addig leművel a szabad államokban” amiket te nem látsz :) nyilván nem mondja el hogy mennyi szabadelvű nővel találkozott… figyeld ki lesznek plusz ismerősei közösségi hálón akik miatt nem kell aggódnod :) meg féltékenykedni :)) csak megittak egy kávét és együtt buliztak :))))) remélem érted az iróniát…
Azt a sz*r dumát hogy keresztényekhez mennek és nem néznék jó szemmel hogy nem vagytok házasok🤣🤣 istenem sírok.. az hogy két kan egy ágyban alszik arra ugye egy kurv* szavuk nincs? Meg hazudni még lehet hogy persze házasok vagyunk, és le van tudva, úgysem néznének utána…
Nekem ne mondja senki hogy csak én gondolok erre!
Pedig engem nem csaltak meg a párjaim, de ez így eléggé egyértelmű szituáció…
Amúgy ha a haver ilyen, és egyedül van.. szerinted nem fognak nőzni? :)
Nem véletlen rágta párod fülét hogy te ne tudj velük menni… és az a úgyis elnézed mondat is igencsak gyanús..
meg persze hogy mindent sutyiban intézett a hátad mögött, és mindenre csak kifogásokat keresett a kedves párod… amit előttem leírtak, a házasokhoz mennek dologra érettem.
#15!
Félreértetted! Azért nem erőltettem, hogy jöjjenek (annak ellenére, hogy minden adott volt), mert tudtam, hogy ezek után hisztizne egy héten keresztül.
"Az volt a válasza, hogy nem ismeri ő sem azokat, akikhez mennek és mivel a pár vallásos, szerinte nem néznék jó szemmel, ha én is mennék."
Konkrétan NULLA energiabefektetésbe került volna eljátszani, hogy házasok vagytok, ne vedd be ezt a kamut, ennél szarabbat nem is tudott volna kitalálni..
"A barátai bíztatták, hogy menjen el, mert, hogy én úgyis megvárom és megbocsátok mire haza jön."
Látod szóba jöttél te a titkos szervezések közben, csak esze ágában sem volt elhivni téged:D
A nagy kereszténydemokraták azt elnézik hogy pasik alszanak együtt🤣 persze.. hüly*k a túloldalon.. nem pitiznék neki! Sőt,, biztosan mondanám, hogy mogyizza a kedves haverját, ha már a haver ennyire jobban ismer hogy mindent elnézel úgyis.. aki ilyenre rá tudja beszélni a párod, hogy egyik napról a másikra már megvan a jegy, és ilyenekkel traktálja a fejét te melletted aztán mindent is lehet.. az csak szólok másra is rá fogja majd beszélni, nyílván a kettejük boldogsága miatt… te pedig szépen pitizel, ahogy haver megmondta.
“””Ráadásul a legrosszabb időpontban, se Karácsonykor, sem pedig Szilveszterkor nem leszünk így együtt. Plusz nálunk a családban több születésnap is van decemberben, többek között az enyém is.””””
És bármikor választhattak volna másik időpontot. Akkor miért most kellett elmennie? Amúgy teljesen egyértelmű, nem akar ajándékot venni SE számodra, se másnak :) most tud arra hivatkozni hogy milyen drága volt az út, de nyugi, egy hűtőmágnest biztos kapsz ajándékba🤷♀️.
Fontosabb volt hogy ezeket az élményeket kihagyja veled, mert aztán haver nagyonn fontoss…
Nem véletlenül most mentek ki.
"Rossz ember vagyok, amiért így érzek?"
Miből gondolod?
"
Szabad ember."
Így van. SZabad és szingli ember. Már ha az én barátom lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!