Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az ilyen ember? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen ember? Ezt tényleg meg kéne tennem neki?

Figyelt kérdés

A napokban a párom viccelődő megjegyzéseket tett, hogy egyre jobban feszül rajtam a melegítőnadrág, és hogy figyeljek oda jobban az alakomra. Viszont hogy figyeljek oda ha kb minden szexnél előjáték során előkerül egy kis eper, tejszínhab vagy valami hasonló, mert páromat ez nagyon izgatja? Mondtam neki, hogy akkor hagyjuk abba ezt a hülyeséget, mert így is odafigyelek, heti 3-4x járok edzeni, többre nincs kapacitásom. Azt mondta, hogy kalkuláljam ezt bele vagy hagyjam ki a vacsorát. Normális az ilyen ember? Tényleg nem kéne normálisan ennem napközben, hogy ne hízzak attól ha szex közben ő megetet? Én is elfogadom a beteges hülyeségét, szerintem neki is el kéne, hogy ez azzal jár, hogy 55 helyett 60 kiló vagyok..

22l

2022. okt. 30. 11:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Te választottad! Normális férfi nem szólna neked ilyenért, és nem is erőltetne rád tejszínhabot, ha nem szeretnéd. De normális férfinek esélyt sem adsz. Sok boldogságot!

32f

2022. okt. 30. 11:06
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
55kg'val szeretett beléd. Egy férfinek a külső szinte a legfontosabb.
2022. okt. 30. 11:21
 3/17 anonim ***** válasza:
61%
Edd meg amit főztél, neked egy ilyen fogyatékos kellett...
2022. okt. 30. 11:33
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Minek vannak a pasik olyannal egyutt aki nekik nem jon be.menjen keressen mást vagy duguljon el.
2022. okt. 30. 11:48
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Bolond vagy te is, de o meg aztan beteg. Buborek ha rnnyit jársz edzeni es zenyleg csibalod nem csak selfizni meg dumalni jarsz le, eselytelen h te elhizz nemi tejszinhabtol meg epertol. Meg ha egy egesz flakont betolnal de... De ezt tudnos kene hiszen ez a hobbyd es utana neztel jo esetben a dolgoknak. Es ha igen tudod h edzetol izmosodsz ami szintén megjelenik a merlegen annyi kulonbseggel h elnyegesen kevesebb helyet foglal mint a zsír viszont sokkal jobban nez ki. Ennekntudataban kuld el a francba azt a hülyét ha mar hulyeseget beszél, figyeljen a sajat kajajara es hagyja a te dolgaidat plane h o meg csak nem is arrol beszél h tobb kiloval szedtel fel tobbet hanem minimalisan tobb izmod lett. Lasd magadon a különbséget mert o csak azt akarja majd latni amit a szexualis vagya akarna elkepzelni. De az csak egy illuzio. A motani sulyod meg kevesnek is mondhato mar mar. Eszel te rendesen? Feherje? Creatin? Vitaminok étrend kieg?
2022. okt. 30. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

Nem neki kellene megtenni bármit is hanem magad miatt, DE csak akkor ha nem érzed jól magad a borodben!

Én a helyedben amúgy úgy képen torolnem a tejszinhabbal, hogy egy hétig érezné azután is hogy én szépen leléptem!

2022. okt. 30. 12:07
 7/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem izom jött fel. Ezzel az 5 kilóval csak a hasamra ütöttem, de látom én is magamon. Nem vészes, csak nem vagyok olyan szálkás már.

Az a baj, hogy sokat szexelünk, és este 10-kor egy fél boboz bonbon meglátszik hosszú távon.. De nem is ez a lényeg, mert kordában van tartva. Az a felháborító, hogy az ő igényei miatt csináljuk, és utána le vagyok tolva, mert picit zsírosodtam

2022. okt. 30. 12:09
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Felesleges bàrmit nyàvognod itt neked ez kell...
2022. okt. 30. 12:13
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Vegyèl eggyel nagyobb nadrágot nem fog feszűlni:))))Vagy a mostanid ne mosd csak 40°C on. Viccet félretéve ne foglalkozz vele.
2022. okt. 30. 12:41
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

Na az viszont szomoru ha ennyi edzessel nem izmot epitettel, mit csinalsz meg is edzrs cim szó alatt? Ha sok a szex az meg sok sok kaloria egetes plane erthetetlen. Mit eszel alapbol mennyi mikor es hanyszor?

Sok stressz er? - ezt az incidenst leszamitva, v alszol eleget?

2022. okt. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!