Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az ilyen ember? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen ember? Ezt tényleg meg kéne tennem neki?

Figyelt kérdés

A napokban a párom viccelődő megjegyzéseket tett, hogy egyre jobban feszül rajtam a melegítőnadrág, és hogy figyeljek oda jobban az alakomra. Viszont hogy figyeljek oda ha kb minden szexnél előjáték során előkerül egy kis eper, tejszínhab vagy valami hasonló, mert páromat ez nagyon izgatja? Mondtam neki, hogy akkor hagyjuk abba ezt a hülyeséget, mert így is odafigyelek, heti 3-4x járok edzeni, többre nincs kapacitásom. Azt mondta, hogy kalkuláljam ezt bele vagy hagyjam ki a vacsorát. Normális az ilyen ember? Tényleg nem kéne normálisan ennem napközben, hogy ne hízzak attól ha szex közben ő megetet? Én is elfogadom a beteges hülyeségét, szerintem neki is el kéne, hogy ez azzal jár, hogy 55 helyett 60 kiló vagyok..

22l

2022. okt. 30. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
A helyedben nem hagynám, hogy egy ilyen f.sznak a csicskása legyek. Legyen egy kis önbecsülésed, mert hosszabb távon még jobban el fog uralkodni rajtad ez az ember.
2022. okt. 30. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Úgy kivágnám, hazáig repülne.

Nincs ezen mit ragozni. Nem is értem. Az első megjegyzésnél pofán töröltem volna aztán mehet a dolgára.

Keress egy férfit. Ez egy féreg.

2022. okt. 30. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem normális de az se akinek ilyen gyökér kell...
2022. okt. 30. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elhagynám, mert nem elég, hogy cs.szeget a súlyom miatt, még olyanokat mond, hogy ne vacsorázzak, stb.

Nekem nem kéne ekkora suttyó.

2022. okt. 30. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy suttyó,egy agyatlan suttyó,de van akinek a IQ light kisfiúk jönnek be.
2022. okt. 30. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
A nők azt mondják, hogy az ő pasijujk a csúcs. Mégis, a többsége egy egoista barommal van, egy ilyen bunkó mihaszna senkiházinak teszik szét rendszeresen a lábukat. Addig az értékes férfiakon meg páros lábbal ugrálnak, kihasználják őket, majd büntetésekkel kiszívják a vérüket.
2022. okt. 30. 19:27
 17/17 H.B.Netta ***** válasza:
100%
Édesem, olyan nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen f@szhuszár döntse el, hogy mit, mennyit és mikor egyél. Szerinted, ha ne adja Zeusz, együtt maradtok és várandós leszel mi lesz? Értékeled már annyira magadat, hogy normális pasival kezdesz. Annyi, de annyi jó fej srác vágyna egy kedves és gondoskodó társra, nem kell neked ez. Tapasztalatból mondom, nem lesz jobb, sőt… a legszebb éveidet cseszinted el egy tróger nyomorultra.
2022. okt. 31. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!