Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes férfival gyerekvállalás? Ha van a párodnak gyereke hogy alakult a gyerekvállalásotok? Milyen nehézségeitek voltak?
Nem voltak különösebb nehézségek, előre lefektettük az elvárásainkat, össze lehetett egyeztetni.
7 év után lett az első közös gyerek, a nagy akkor volt 11 éves. Neki sem volt ellenére, beszélgettünk vele is, hogy mit gondol. Szerencsére jó gyerek, mindent meg lehet vele beszélni elég őszintén, nem ért támadás, mint "új nőt", ahogy itt szokták írni. Bár én alapjáraton imádom a gyerekeket, és ők is engem, ahogy észrevettem, de ilyen családhoz kell is szerintem. Máshogy nem megy.
Két gyereked lenne egyszerre, kettőt kéne ellátni.
Szép kilátások.
Az a legjobb, mikor látjátok előre, mégis belementek.
4.
Hatalmas 😂. 20 évesen 1 évet adtál?
Eleve nem kezdenék komoly kapcsolatot gyerekessel.
Szexelni oké, ha jó az ágyban de ennyi a max. Én nem kapok agyf... más gyerekétől (mert a nevelem sajnos sokszor nem opció, ugyanis "nem vagy az anyám").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!