Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok a férjetektől emiatt?
"nem kívánom vele a szexet, ha hetente 1-2 alkalommal szexelünk, akkor is mást képzelek oda."
Miért szexelsz vele, ha nem kívánod? Így becsapod, azt hiszi, hogy minden OK részedről, nem veszi komolyan a kövérség-ellenességedet.
Tiszta vizet kéne önteni a pohárba, és ha válás lesz, vidd el a részed.
Csak a kinézete miatt mentél hozzá egyébként?
Neked valóban el kéne válnod, engem ez nem zavarna, így ÉN nem válnék el, mondjuk alapból nem is jön be a külseje és úgy alapítottunk családot
Nem válok el. Nálunk is hízott 8 év alatt 20kgt a párom. Nyilván jobban tetszett a külseje régen, ezt tudja is. De ettől függetlenül a személyiségét szeretem. Még szakállt is növesztett ami szörnyűbb számomra mint a túlsúly. Mégis szeretem. Így is.
Szerintem te sose szeretted a párod. És igen válj el, de ne a túlsúly miatt, hanem mert nem szereted. Ez csak egy ürügy ami lehetne tetkó, bajusz, stb.
Jajj ez a szeretem duma. 20 25 kiló nem kevés, igénytelen és lista... Ez lenne a fő probléma, az már mellékes, h nem is kívánnám annyira.
Ennyi erővel a párja se szereti se a kérdezőt, se magát ha szrk rá, h dagadt lett.
Persze a nők kapják a savat, ha hízik. De a pasi még a szülésre se tudja fogni.
Amúgy meg aktív életet élek és ilyen párt is választottam, szóval ha hízott ennyit akkor elhagyta magát, nem mozog eleget...
Az, h valaki kopaszodik pl vagy látszik az arcán a kor az teljesen más. De elhizni nem kell!
Ha beteg és azért hozott nyilván nem hagyom el, de ha nem foglalkozik vele és nem tesz ellene akkor igen, mert nem ezt az embert ismertem meg.
N 30
Azért az érdekes ha fordított eset lenne ha a nő hízott volna így el és ez lenne a kérdés ugyanúgy akkor egyből jönne az h milyen szemét a pasi h ezért elvàllna, meg nem szerette igazán, meg nem fogadja el a nőt, meg a külsőségek fontosabbak stb..
Viszont így h q pasi hibás semmi ilyen nincs..
Igen elhagynám. Azért mert nem tudnám felfogni és megérteni h h nem fontos neki az egészsége.
Ugyanúgy mint barátnőmnél , a doki negmondta h ha babát akar akkor kezdjen el már most figyelni a súlyára mivel már fizikai tünetek voltak a súly miatt. Ő nagyon akar gyereket de se az én szavam es segítségem korábban, de még a dokié se, sőt még a baba se hatott rá, azon túl h tudta mennyivel könnyebb volt minden vékonyan..eredmény inzulin rezisztencia és 2 3 havonta kontroll még diéta amit csinálgat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!