Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok a férjetektől emiatt?
Kérdező, ezt neked kell tudni, hogy mi fér bele és mi nem. Mindenkinek más számít, láthatod, pl a 10-es nem tudna megélni a férje nélkül és el sem tudja képzelni, hogy egy nő el tudja tartani saját magát, pl.
Ha neked ez nem elfogadható, jogod van nemet mondani. Nem kell hozzá társadalmi egyetértés.
dettó.
csak nem vagyok házas, de tetszik vki, pontosabban a belső tulajdonságai.
utoljára évekkel ezelőtt láttam, majd legközelebb tavaly.
annyira durván kövér lett, h. nem ismertem meg, előtte normál testalkatú ffi volt, sőt, inkább soványabb.
most meg menni-ülni alig tud, és nekem nehezemre is esne lefeküdni így vele.
borzasztó az a hatalmas hasa, nem is tudom, potens hogy lehet, vagy milyen pózban kéne.
meg utálom az izzadságszagot, aki kövér, jobban izzad.
mi nem jöttünk össze, nem csak emiatt nem, de hazudnék ha azt mondanám, hogy ebben a formában izgat,
Sajnos nagyon sokan elhagyják magukat egy házasságban, ez igaz a férfiakra és a nőkre. Túl biztosnak tart tégedet.
Milyen érdekes, hogy amikor elmegyek az edzőterembe, csomó elvált 40-50 éves férfi és nő pumpálja a súlyokat, mintha az életük függne tőle. Igen, a szexuális életük függ tőle.
Jó lenne, ha olyan férfiakkal venné magát körbe, akik tudnának segíteni, akik maguk is fittek, mert te nem tudsz ezen változtatni.
"
És utána? Miből élsz majd?"
Na megjött lúzer Pistike, aki szerint a nők nem dolgoznak és nem kereshetnek jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!