Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe beleszólhat a volt felesége? Gyerek mentes esküvőt szeretnék, erre kiakadt a párom volt felesége hogy a párom gyereke miért nem lehet ott az esküvőn,de én mindenkit kértem hogy ne hozzon gyereket

Figyelt kérdés

2022. dec. 1. 14:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%
Aztán majd jön a rinya hogy a párod gyereke nem fogad el téged, meg kamaszkorában csak a pénz miatt fogja keresni az apját. Hát, majd emlékezzetek erre. :)
2022. dec. 1. 18:24
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ugy remlik hogy lattam mar gyereket ettol bonyulultabb esemenyeken is ahol a szuloknek tenyleg figyelni kellett. Pl. Harry herceg eskuvojen, erzsebet kiralyno temetesen, donald trump fiat a podiumon a valasztasi beszednel...de hat a ti eskuvotok biztos vilagraszolo lesz hogy meg az eskubel se lehetnek jelen. Remelem valamelyik vendeged vegigkohogi majd az eskuvod, egy masik meg majd jol berugik es osszeverekedik egy masikkal...mertgat a felnottek tudnak viselkedni, ja nem.
2022. dec. 1. 18:26
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Én az elvált feleség voltam aki újraházasodtam, nem a volt férjem. El nem tudnám képzelni hogy a gyerekem ne lett volna ott az esküvőmön! Milyen alja gondolkodás az ilyen te jó ég. De ha a volt férjem nősülne újra, hát ő sem olyan aki valami hisztérikus mancika miatt ne engedné a saját gyerekét az esküvőjére. Mondjuk el se venne hisztérikus mancikát.

Remélem incelkamu a kérdés mert annyira szánalmas hogy szavak nincsenek rá.

2022. dec. 1. 18:37
 24/34 A kérdező kommentje:
Egy polgári esküvő lesz és ennyi nem lesz buli, én kértem hogy senki se hozzon gyereket arra egy 1 órára max, és mondta a párom is hogy erre az időre szerinte se kéne, a volt feleségnek meg nem tetszik
2022. dec. 1. 18:39
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mi mit mondunk, a férjeddel kell megegyezni. Az exnek ebbe nincs beleszolása.
2022. dec. 1. 20:34
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés, vagy ritka sötét vagy, hogy ilyen kérdést felteszel. Szerinted egy ex, hogy szòlhatna bele a te esküvődbe? Vagy, ha a válaszolòk most mind azt írják, hogy persze bele szòlhat, akkor megy a gyerek is? Kretén.... Egyébként a polgári szimpla esküvő 10 perc mindennel együtt, és írod lagzi sem lesz, akkor mit zavar ott egy gyerek, hozzá teszem a leendő férjed gyereke. Azért érdekes apuka részéről, hogy nem akarja, hogy ott legyen a saját gyereke....
2022. dec. 1. 20:50
 27/34 anonim ***** válasza:
82%
Gyerek mentes esküvő, jesszus, egy 10 perces rizsa, a gyerek is unná. Amúgy ennyire féltékeny vagy, hogy emarnád a gyereket az apjától.
2022. dec. 1. 22:06
 28/34 anonim ***** válasza:
97%

Mindezt ugy irom, hogy gyerekkent meg akartam halni az unalomtol a noverem eskuvojen es tokre megertem azokat is, akik gyerekmentes eskuvot szeretnenek.

Itt viszont tobb problema is van:

Eloszor is, ha nem olyan kicsi az a gyerek, hogy ne fogna fel mirol van szo, akkor azert valoszinuleg jelen szeretne lenni egy ilyen fontos esemenyen, hiszen az edesapja keszul meghazasodni. De legalabb meg lehetne ot kerdezni errol minimum. Megint mas teszta, ha csak ket tanuval szeretnetek lerendezni, de akkor meg ugye semmilyen vendeg nem lenne jelen, ezert aligha verne ki a biztositekot ez az opcio az exnel.

Masodszor pedig fel nem merulne bennem a gyerekmentes eskuvo otlete, ha a paromnak lenne sajat gyereke. Ha egyiknek sincs, vagy tenyleg annyira kicsik, hogy csak nyugosek lennenek, teljesen rendben lenne. Igy viszont az ex valoszinuleg ugy erzi, hogy a volegeny az uj noje miatt a sarokba hajitja a sajat gyereket, mintha csak egy koszos rongybaba lenne.

Ennek ellenere nyilvan nincsen senkinek beleszolasa rajtatok kivul, viszont nekem is van egy olyan megerzesem, hogy ez csak a bemelegites es a celod a gyerek teljes kiturasa a volegenyed eletebol, hogy aztan majd csak a te ivadekaiddal foglalkozzon a jovoben.

2022. dec. 1. 23:59
 29/34 anonim ***** válasza:
96%

A polgári esküvő tényleg csak 10 perc, nagyon max a 15. Amennyiben nem csak a 2 tanúval mentek be, elég durva a leendő férjedtől, hogy pont a saját gyerekei ne legyenek ott. Más gyereke az rendben van, de a sajátja? Remélem majd ők sem hívják meg az apjukat.

A volt feleségnek semmi joga beleszólni, de szerintem Ő már örül, hogy megszabadult attól, akihez készülsz hozzámenni.

2022. dec. 2. 13:20
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék olyan férfihez feleségül, aki ilyenből képes kihagyni a gyerekét! Na pont ott lehet a szertartáson, senkit nem zavar, neked meg el kell fogadnod, hogy van egy gyereke, nincs jogod közéjük állni ! Nem is értem ezt
2022. dec. 3. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!