Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe beleszólhat a volt felesége? Gyerek mentes esküvőt szeretnék, erre kiakadt a párom volt felesége hogy a párom gyereke miért nem lehet ott az esküvőn,de én mindenkit kértem hogy ne hozzon gyereket
Én az elvált feleség voltam aki újraházasodtam, nem a volt férjem. El nem tudnám képzelni hogy a gyerekem ne lett volna ott az esküvőmön! Milyen alja gondolkodás az ilyen te jó ég. De ha a volt férjem nősülne újra, hát ő sem olyan aki valami hisztérikus mancika miatt ne engedné a saját gyerekét az esküvőjére. Mondjuk el se venne hisztérikus mancikát.
Remélem incelkamu a kérdés mert annyira szánalmas hogy szavak nincsenek rá.
Mindezt ugy irom, hogy gyerekkent meg akartam halni az unalomtol a noverem eskuvojen es tokre megertem azokat is, akik gyerekmentes eskuvot szeretnenek.
Itt viszont tobb problema is van:
Eloszor is, ha nem olyan kicsi az a gyerek, hogy ne fogna fel mirol van szo, akkor azert valoszinuleg jelen szeretne lenni egy ilyen fontos esemenyen, hiszen az edesapja keszul meghazasodni. De legalabb meg lehetne ot kerdezni errol minimum. Megint mas teszta, ha csak ket tanuval szeretnetek lerendezni, de akkor meg ugye semmilyen vendeg nem lenne jelen, ezert aligha verne ki a biztositekot ez az opcio az exnel.
Masodszor pedig fel nem merulne bennem a gyerekmentes eskuvo otlete, ha a paromnak lenne sajat gyereke. Ha egyiknek sincs, vagy tenyleg annyira kicsik, hogy csak nyugosek lennenek, teljesen rendben lenne. Igy viszont az ex valoszinuleg ugy erzi, hogy a volegeny az uj noje miatt a sarokba hajitja a sajat gyereket, mintha csak egy koszos rongybaba lenne.
Ennek ellenere nyilvan nincsen senkinek beleszolasa rajtatok kivul, viszont nekem is van egy olyan megerzesem, hogy ez csak a bemelegites es a celod a gyerek teljes kiturasa a volegenyed eletebol, hogy aztan majd csak a te ivadekaiddal foglalkozzon a jovoben.
A polgári esküvő tényleg csak 10 perc, nagyon max a 15. Amennyiben nem csak a 2 tanúval mentek be, elég durva a leendő férjedtől, hogy pont a saját gyerekei ne legyenek ott. Más gyereke az rendben van, de a sajátja? Remélem majd ők sem hívják meg az apjukat.
A volt feleségnek semmi joga beleszólni, de szerintem Ő már örül, hogy megszabadult attól, akihez készülsz hozzámenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!