Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes "döntés"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes "döntés"?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy eléggé bonyolult helyzetben vagyok és a véleményetekre, tanácsotokra lenne szükségem.

2021 nyarán együtt voltam jelenlegi párommal körülbelül 1 hónapig az után szét mentünk igazából ok nélkül. Utánna szeptember -november körül újra együtt voltunk akkor kiderült hogy van neki más is mellettem és utánna elég csúnyán össze vesztünk és megint szét mentünk.

Nekem ott utánna lett egy kapcsolatom nagyon szerettem az akkori páromat de ő nagyon sokat bántott lelkileg, és utólag jött rá hogy hibázott és össze szeretne velem jönni újra... És sokat is változott és tesz ennek érdekében..

Most októberben újra össze jöttünk, azzal akivel már többször is próbáltuk de úgy érzem, hogy bennem valami megtört. Nem érzem azt a nagy lángot iránta már mint amit akkor éreztem...

Nagyon fontos nekem a lelki társam és mindig számíthatunk egymásra de mostanában kiderült hogy folyamatosan hazudik nekem és ma láttam hogy egy lányrol vannak képek a telefonján és takarja a telefonját...

Egyszerűen nem tudom őt elengedni valami megmagyarázhatatlan dolog köt hozzá...

Nektek mi a véleményetek erről az egészről??

Lány 21

Fiú 23

2022. nov. 29. 22:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem akarja hogy véletlenül összefussatok a másik lánnyal a városban, hogy a lány ne lásson benneteket együtt.

Elengedni úgy kell, hogy megmondod, nem akarod tovább folytatni ezt a kapcsolatot.

2022. dec. 2. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!