Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a szakítás lenne a helyes döntés?
19 éves vagyok és 4 éve élek párkapcsolatban. Életem egyik elég nehéz időszakában ismertem meg a páromat, rengeteget segített abban, hogy feldolgozzam édesapám elvesztését.
Boldognak érzem magamat mellette, tökéletes félnek gondolom mégis azt érzem, hogy valami hiányzik a kapcsolatunkból. Úgy érzem nem vagyok már szerelmes mégis nagyon szeretem, de azt gondolom másra vágyok, közben ő egy nagyon biztos pont az életemben és nem is tudnám elképzelni nélküle. Fiatal vagyok, ez az első kapcsolatom és bezárva érzem magamat. Nem szoktunk sokat veszekedni, kisebb vitáink vannak általában csak, imádom a családját is. Sajnos azt érzem már nem vonzódom hozzá annyira.
A barátaim is mindig megemlítik milyen szerencsés vagyok, hogy mindig minden rendben van közöttünk, de úgy érzem megfulladok tőle, hogy minden ilyen “tökéletes” .
#6: teljesen normálisan? Ja, persze. karöltve a #3-al kihasználjátok a lehetőséget itt is a nők fikázására. Értsd: minden nő qrva, semmi nem elég nekik, átlag pasi unalmas.
Az viszont eszetekbe sem jut, hogy 15 éves, gyerek volt, amikor megismerte, és az ilyen tini szerelmeknek általában ez a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!