Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a szakítás lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és 4 éve élek párkapcsolatban. Életem egyik elég nehéz időszakában ismertem meg a páromat, rengeteget segített abban, hogy feldolgozzam édesapám elvesztését.

Boldognak érzem magamat mellette, tökéletes félnek gondolom mégis azt érzem, hogy valami hiányzik a kapcsolatunkból. Úgy érzem nem vagyok már szerelmes mégis nagyon szeretem, de azt gondolom másra vágyok, közben ő egy nagyon biztos pont az életemben és nem is tudnám elképzelni nélküle. Fiatal vagyok, ez az első kapcsolatom és bezárva érzem magamat. Nem szoktunk sokat veszekedni, kisebb vitáink vannak általában csak, imádom a családját is. Sajnos azt érzem már nem vonzódom hozzá annyira.

A barátaim is mindig megemlítik milyen szerencsés vagyok, hogy mindig minden rendben van közöttünk, de úgy érzem megfulladok tőle, hogy minden ilyen “tökéletes” .

2022. máj. 11. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Nő vagy, ugye?
2022. máj. 11. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ülj le vele beszélni azt utána ha nem változik semmi akkor szakítás vele
2022. máj. 11. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Persze hogy nő 100%
2022. máj. 11. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már az is baj, ha minden jo? Szerintem neked valami változatosság hiányzik. Probáljatok ki új dolgokat.
2022. máj. 11. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Az első tini szerelem nagyon nagyon ritkán az utolsó. Az is csoda, hogy eddig kitartott.
2022. máj. 11. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Ismét egy rejtély... Mégis miért pontoz itt le pár nő mindent, amiben nem istenítik folyamatosan a nőket? :D Teljesen normálisan meg lett kérdezve, hogy az illető nő. Erre jöttek a minuszok. Tényleg, legalább egy az érintettek közül, próbálja már összeszedni azt a kevés agysejtjét és mondja már meg, hogy miért az okoz neki élvezetet, ha minden nap feljön és minden férfiak által írt dologra nyomkodja a piros kezet? Mennyire kell üres és megkeseredett élet ehhez a szinthez?
2022. máj. 11. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6: teljesen normálisan? Ja, persze. karöltve a #3-al kihasználjátok a lehetőséget itt is a nők fikázására. Értsd: minden nő qrva, semmi nem elég nekik, átlag pasi unalmas.

Az viszont eszetekbe sem jut, hogy 15 éves, gyerek volt, amikor megismerte, és az ilyen tini szerelmeknek általában ez a vége.

2022. máj. 11. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
és a fiúknál is általában ez a vége, azért vicc, hogy a nőkre kérdeztek rá
2022. máj. 11. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Megértelek, hiszen nem éltél, sosem voltál egyedül abban az időszakban, amikor eldöntöd es kitapasztalod, hogy mit vársz el az életben magadtól, a párodtól, stb. Ülj le vele ezt megbeszélni, még az is lehet, hogy meglepő módon Ő fog segíteni ebben. Ha viszont tényleg többet vesz el tőled hosszútávon egy “kiüresedett” kapcsolat, akkor a szakítás lesz az egyetlen megoldás. Sok sikert!
2022. máj. 12. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!