Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem engedi hogy nyuszim legyen a közös albérletben. Pici holland törpe nyuszit szeretnék. Főbérlőt sem zavarná. Mit tegyek ?
Szia! Nekem volt nyuszim de sajnos ivartalanításkor belehalt a műtétbe :( (extra mini lógófülü törpe volt) .
Jól gondold meg! Sok felelőséggel jár, talán több mint, egy kutyával!!!
Nagyon betegesek, mindenhova felugranak, mindent megrágnak (főleg a kábeleket imádják :) ) . Szobatisztaság csak addig tart míg ivarérett nem lesz. Amint jön a párzási időszak mindenhol pisi, bogyó lesz. Illetve ha fiút szeretnél a papucs, kéz, lábfej minden nyuszi”tejes” lesz.. nagyon cuki állatok de sok időt igényelnek. Jól gondold meg!!!!
Az én fiamnak is volt törpenyula. Rettentő cuki, viszont rengeteg foglalkozást igényel, büdös, hiába cserélgeted az almot. Hangos, mert jön-megy, zörög a rácson, ha baknyúl, dobog. És mindezt előszeretettel éjjel - ha a szobában tartod, nem fogtok tőle aludni.
Illetve innentől nem mentek sehova egy hétvégére se, mert mi van, ha kifogy a nyuszi kajája, vize?
Ahogy más is említette - ez a főbérlő engedi. És ha tovább kell menni? Én se engednék nyuszit (se) a bérbe adott lakásomba. Ha kiengedik, a tapétát lerágja a falról, megrágja a bútort, az összes vezetéket, amihez hozzáfér, elrágja a szobanövények szárát, kitúrja alóla a földet és beletelepszik:))
Le leszek pontozva ezért, de én a nyúlra nem is tudok "házikedvencként" tekinteni, mert úgy nevelkedtem, hogy a nyúl olyan, mint a csirke - tehát haszonállat. Aranyos meg minden (a kiscsibe, kiskacsa is az), de megesszük. A legtöbb ismerősöm ezt nem fogadja el, sokuk nem is evett még nyúlhúst (pedig finom, pörköltnek és rántott verzióban is!), és valamiféle barbárnak kiáltanak ki sok esetben.
Egyedül egy nagyobb baknyúl volt a kivétel, mert ő tenyészállat volt, nem étkezési célokra szolgált, ő természetes halált halt.
Bár ez egyáltalán nem tartozott ide, de "nyúl" kategóriában mindig ez ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!