Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetek 1 holland nővel egy 2 hete neten, szerintetek olyat lehet, hogy odaköltözzek hozzá, vagy az költözzön ide? hogyan csináljam? 29f vagyok és (30 éves nő)
sokat nézem a 90 day fiance,t ahol 90 napon belül megházasodnak, elutaznak külföldre a felek és meg is házasodnak egyből
egy ilyen nekem is jó lenne, szivesen elutaznék
Ha 8 évesen gondolkodnál így, akkor mosolyogva megsimogatnám a buksidat, hogy "nem így megy ez kisfiam".
Na de 29 évesen? Hát ennyi realitásérzéked nincs felnőtt emberként?
Persze, pont azokról a területekről találnak "eltartót", akinek zöldkártya kell :) Mellesleg zöld kártya az USA-ban van, nem Európában.
2 hét beszélgetés és te már a költözésen gondolkodsz? :D
"vagy az költözzön ide"
Nem inkább ő költözzön ide? Nem kötekedés, de ez nekem nagyon ellenszenves mikor valakire azt mondják, hogy "az". Főleg ha egy olyan nőről van szó, akivel még házasodnál is...fura.
Mit lehet ezen bővebben kifejzeni? Nem is ismered, azt sem tudod, hogy egyáltalán az-e, akinek kiadja magát, és te már oda akarsz költözni? Kis aranyásó :D
AMúgy meg teljesen egyértelmű, hogy egy holland nem lesz annyira hülye, hogy ideköltözzön.
Ostoba is vagy, mint a föld. Annak a 90 napnak ott van jelentősége, ahol 90 napig tartózkodhatsz legálisan az országban (USA), de nem az EU-ban egy EU ország állampolgáraként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!