Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem engedi hogy nyuszim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem engedi hogy nyuszim legyen a közös albérletben. Pici holland törpe nyuszit szeretnék. Főbérlőt sem zavarná. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 18:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
20%

6

De pontosan ismerem, a kerdezonek is annyi joga van mint a parjanak. Hasznald a googlet ha buta vagy

2022. nov. 28. 18:30
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

11

Na figyi, hülyegyerek, itt a meghatározás:

"Az a jog, amelynél fogva vki vmely tanácskozó testületben a határozat meghozatalát, ill. végrehajtását a többség akaratával szemben egymaga (is) megakadályozhatja."

Tehát a vétójog azt jelenti, hogy egy, a status quo megváltoztatására irányuló próbálkozást van joga megakadályozni az illetőnek. De ha nem ismered a magyar nyelv fogalmait, akkor is borzasztóan egyszerű a helyzet. Egy közös albérletet/lakást érintő változásba minden lakónak bele kell egyeznie. Vagy hogy gondolod? Random akármit megtehet akárni? Idióta.

2022. nov. 28. 18:36
 13/35 anonim ***** válasza:
27%

"Párom nem engedi"

Ki ő neked?

2022. nov. 28. 18:46
 14/35 anonim ***** válasza:
44%
Az albérlet felének használója...
2022. nov. 28. 18:51
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Még jó hogy nem, a nyúl hangos állat, a szobatisztasága nem fix, szaga is van, a szőre is hullik.

Már közös életetek van, olyan állatotok lehet csak, amibe mindketten belementek. Egyébként nyulat nem tartunk magában, párosával "illene", az a jó neki. Én akkor mennék bele, ha külön helyiség lenne számára, ahova nekem nem kell bejárnom. Más, ha már megvan előre, de utólag ilyesmit nem lehet. Képzeld csak el, ha beszerezne egy kutyát vagy macskát, amitől a nyulad halálra rémülne, de ő azt szeretné. Ez nem így megy.

Egyébként igen, ha nem közösek a tervek, szakítani kell. Egy ilyet még megvétózhat, de ha semmiben sem kötne kompromisszumot, ami nekem fontos, az szakítás. A háziállat fontos dolog.

2022. nov. 28. 18:52
 16/35 anonim ***** válasza:
80%

Kíváncsi vagyok, hogy azok az emberek, akik következetesen lepontozgatják a közös beleegyezésről szóló kommenteket, mit csinálnának, ha a párjuk hazaállítana egy nekik nem tetsző állattal? Vagy a beleegyezésük nélkül átfestené a szobát? Vagy felvenne egy harmadik albérlőt?

Komolyan érdekel, hogy fordított esetben is ilyen hallatlan elánnal propagálnák a szabadságot és önállóságot. 😄

2022. nov. 28. 19:00
 17/35 anonim ***** válasza:
10%
Én engedném. Finom a nyuszi.
2022. nov. 28. 19:02
 18/35 anonim ***** válasza:
71%
16os, azok elvakultan állatbarátok. Nem kell ehhez plusz albérlő, elég, ha a párjuk új hobbija a dobolás lenne, vagy mondjuk skótduda és hazaállítana gyakorolni a hangszerrel.
2022. nov. 28. 19:07
 19/35 anonim ***** válasza:
19%
Nekem csak a "nem engedi" nem tetszik. Ha a nyuszi zavarja az más, mint ha téged akarna korlátozni.
2022. nov. 28. 19:13
 20/35 anonim ***** válasza:
55%
Jártam ilyen lakásban. Hiába cserélik az almot gyakran olyan hugyszag volt hogy majd elhánytam magam. Lehet hogy nekem érzékeny az orrom de megêrtem a párod.
2022. nov. 28. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!