Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem engedi hogy nyuszim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem engedi hogy nyuszim legyen a közös albérletben. Pici holland törpe nyuszit szeretnék. Főbérlőt sem zavarná. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 18:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%

Csakhogy ezesetben joga is van korlátozni, hiszen közös az albérlet, és egy háziállat bizony-bizony az ő életére is hatással van.

Nem abba szólt bele, hogy mit vegyen fel, mit csináljon a szabadidejében vagy mit egyen...

2022. nov. 28. 19:21
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
Törpenyulaknak nagyon sok a genetikai betegségük a túltenyésztés miatt meg hogy kb. már a stressztől betegek lesznek, amíg hazaérsz vele. Az összes nyulat vállalt ismerősöm irdatlan összegeket költött állatorvosra. Szóval lehet, hogy cukiiiii, de ne ezt válaszd egyébként se. Kérdezd meg a párod, más háziállatra nyitott-e, amit közösen választotok, de ha nem szeretne, akkor ez van.
2022. nov. 28. 19:24
 23/35 anonim ***** válasza:
87%
Remelem, párban akarod tartani, mert baromi nagy tévhit, hogy egyedüli állatként jól elvan. Társas állat, rengeteg európai országban allatkinzasnak számít egyedül tartani.
2022. nov. 28. 19:29
 24/35 anonim ***** válasza:
62%
Ne vegyél. Én se engedném az én páromnak.
2022. nov. 28. 19:29
 25/35 harebell ***** válasza:
88%
Ha nem ragaszkodsz a nyuszihoz, kérdezd meg, van-e bármilyen más háziállat, amire nyitott lenne. Ha nincs, nincs mit tenni, közös élettérbe csak úgy viszünk új állatot, ha mindenki beleegyezik, ebben nem nagyon van kompromisszum.
2022. nov. 28. 19:50
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
OK ebbe az albiba engedi a tulaj. Na de ha menni kell akkor mi van? Tudod milyen nehéz egy bármilyen állattal normális albit találni? Meg a barátoddal kéne megbeszélni, hogy miért nem szeretné. A másik, hogy egy állat helyhez köt. Annak nap szinten enni, inni kell, takarítani. Nem lehet csak úgy elmenni kettesben, mert valakinek gondoskodnia kell róla addig. Inkább ezeket az érveket nézd. Barátnőmnek van nyuszika és egyáltalán nincs büdös állatszag, mondjuk ő tisztán is tartja, alomra pisil, ami napi 2x cserélve van. Ellentétben a másik barátnőmmel neki macskája van, de ott érezni is.
2022. nov. 28. 20:25
 27/35 anonim ***** válasza:
95%
Ha ő hozna egy komodói varánuszt, annak örülnél, vidámkodnál, mondván "el kell fogadnod"? Ugye, hogy nem?
2022. nov. 28. 20:53
 28/35 anonim ***** válasza:
73%

A nyúl ritka hülye állat, én sem repesnék az örömtől. És még büdös is.

Amúgy vagy szakítasz és tartasz egyedül nyulat, vagy elfogadod hogy nem lesz nyulad.

2022. nov. 28. 20:57
 29/35 anonim ***** válasza:

28 én pl nem szólnék bele.

Mondjuk én már az elején tisztázta mindenkivel, kutyám mindig is volt, van és lesz is. Meg van egy agámám is.

3as voltam.

2022. nov. 28. 21:39
 30/35 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon undorito no vagy. De ha budos hazban akarsz lenni egesz nap akkor legyel es harcolj...
2022. nov. 28. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!