Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abbol bajom, ha a féltékeny barátom pont a féltékeny voltbarátom haverját szúrta ki h ki az a facen és elkérte a számát?

Figyelt kérdés

Barátomnak még az sem mindegy előtte sok évvel ezelőtt kikkel milyen kapcsolatban voltam.

Kikkel jártam.

Kérdezi hány pasival voltam, voltam e egy éjszakással, és vannak haverjai is, akiket korábban elutasítottam ezért utálnak, a volt barátaim egy pár nincs rólam jó véleménnyel sem.

Bevallottam neki pár szerelmes korábbi kapcsolatomat és ennyi.

Akiket ismer letagadtam, mert azt hiszi a kapcsolatunk elején azért beszélgettem vele (miközben ismeri)mert lehet van vmi.

Azt meg pont nem, akiről szó van. Azt nem hoztam témába.

Azzal kb egy hónapot ha jártam, a srác abszolut mentális beteg féltékeny, egy őrült. Minden nőre azt mondja csalja vagy csalta. Pont ez nem hiányozna hogy a mostani barátomat aki szintén beteg féltékeny, ilyenekkel bombázza, és beszéljenek. (Miközben amúgy mindenkihez hű vagyok, de egyik sem hisz nekem)

És felhivtam az egyik ismerősét elkérte a számát annak az ismerősömnek aki ennek a beteg voltbarátomnak a testvére..

Én gyorsan letöröltem faceről a beteg voltbarátom és testvérét is, hátha elfelejtettek engem, remélem.

2022. nov. 28. 05:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%
Párszor kérdeztél már róla, te menthetetlennek tűnsz.
2022. nov. 28. 09:26
 12/43 A kérdező kommentje:

A kérdés csak arra vonatkozik, miket várhatok ebből?

Felhívja vagy nem hívja fel?

Ha beszélnek, elmondja e az illető h a tesojával jártam, vagy remélem úgy sem emlékszik rám.

Ha emlékszik és elmondja, ezek után beszél e a tesoval.

Ha beszél a tesoval(akivel jártam), az lehord e neki engem emlékszik e rám.hazudik e rólam.

Kimoshatom e magam ha letagadom h a tesojával jártam esetleg. Szembesítés úgysem lesz szerintem, de akkor is másképp állítanám be.

Végső esetben amugy a volt betegféltekenyőrült egyik haverja az én gyerekkori egyik barátom(jó értelemben)az ki tudna mosni, mert nekem adott mindig is igazat, hogy betegesen féltékeny az a srác.

Vagy lehet barátom csak fenyeget, hogy bármit várkitol meg tud rólam ha akar, és nem áll neki telefonálgatni talán.

Jelenleg a tesot is letagadtam hogy ismerem, azt mondtam véletlen vett fel vagy én őt.

Kijöhetek én jók ebből?

2022. nov. 28. 09:39
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, felhívja-e. Az igazi kérdés az, hogy minek vagy ilyen beteg emberrel és miért mindig az ilyen betehegeket szeded össze.
2022. nov. 28. 09:56
 14/43 A kérdező kommentje:

Semmi kedvem abba belefolyni hogy 999 ezer pasibol hogyan találok egyáltalán egyetlen egyet, akivel szóba állok!

Nem akarom szidni a pasikat, de a legtobb igenytelen szexhajhász tróger paraszt. Se tartásuk nincs se becsületük nincs. Vagy nem tetszenek. Vagy forditva.

Nagyon nem akarom elvinni a kerdést ebbe a témába hogy amikor megtalálod évek múlva az ezerbol az egyet a sok millió selejt közt, annak is van vmi baja, és nincs tökéletes férfi.

Lesz.rom bárki màsnak a véleményét arrol, aki szerint csupa normális férfiak lennének mindenhol.

Nem nincsenek.

Mindegyikkel van vmi gond.

Nekem a fő prioritásim hogy egyáltalán tetszen, hű legyen, és legyen belém szerelmes. Már csak ilyen alapokra se képesek sokan.

Csak ennyire sem.

Mindenki a saját párján gondolkodjon dobja e vagy nem, másokéhoz semmi köze nincs es nem más fogja megmondani azt hogy ki járhat kivel meg ki kivel nem.

2022. nov. 28. 10:16
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdező, amit itt előadsz az szánalmasan nevetséges.

Vannak normális férfiak csak nektek mindig a nyomorult idegbeteg lelkisérült idióták kellenek.

Zsák a foltját tudod...

2022. nov. 28. 10:18
 16/43 A kérdező kommentje:

Ha lennenek már mindenki 17 éves korátol a nagy ővel lenne.

Még itt se lenne felnott parkapcsolati rovat

Meg válások sem.

Nem erdekel és nem is volt kerdésem a társkeresési szűrés kapcsolatok elott.

Hatalmas rostám van ígyis. Többmillio "férfi" esik ki.

Lehet irtani is kéne a selejtet.

Feleségcsalókat is meg sorolhatnám.

2022. nov. 28. 10:28
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Minek van még egy olya fiú face-n, akit nem is ismersz, akiről feltételezed, hogy nem is emlékszik rád, ráadásul a testvérével voltál kapcsolatban, vele is csak egy hónapig?

Főleg úgy, hogy a pasid elmebeteg?

Miért nem véded ki az ilyen támadásokat előre? Nem logikusabb, mint utólag, hazudni, kavarni, teperni?

2022. nov. 28. 10:35
 18/43 A kérdező kommentje:

Tudtommal az ismerősök a facen azert ismerősök mert ismerősök.

(Az az egy hónap amugy elég jelentős volt. Nem havi egy randis tipusu jarás volt mint ahogy másoknál szokás :D)

A tesójával amugy bírtuk egymást.

Amugy a volt is ismim volt csak nem azt szúrta ki, hanem a tesóját

A face lapom folyamatosan inaktiv, nem is facezem, tehát előre ki van védve.

Nem is gondoltam volna hogy be fog léptetni,(ha nem lépek be abbol baj lett volna mert akkor szerinte takargatnivalóm va és amugy nem is irányban érdekelte az adatlapom. Csak közben meglátta az ismerősök opciót.

Az ismerősöket nem zongorázta végig egyesével, csak görgetett egyet és bökött egyre, hogy na ő honnan ismerősöm. Akinek már meg is van a száma neki.

Azóta már kb 20 srácot töröltem gyorsan, ha még egyszer végig akarná nézni. És lehet még törölgetni fogok ismiket.

2022. nov. 28. 10:44
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért hazudtál neki, amikor rákérdezett. Te hazug vagy, ő ezt érzi, tudja, mert hazudsz sok más dologban is, csak nem írtad le ő meg gyanakszik, bizalmatlan - van rá oka.

Remélem ha kiderul, hogy kamuztal kivag egykettőre és végre megszabadultok egymástól!

Mi az amúgy, hogy neked olyan pasi kell, aki szeret? Mert nem szeret és te se őt az tuti.

Azért vagy vele, mert nem csal meg, viszont ezt nem tudod.

Mert még az is lehet, hogy azért nyomozgat, mert magából indul ki és csal fűvel fával, úgyhogy ez a "kapcsolat" egy nagy rakás k@k@.

Kar kínlódni, te annyira kapcsolatfuggo vagy, rossz tapasztalatokkal, hogy inkább vele vagy mint egyedül...

Na hát akkor élvezd ki míg ki nem dob, mert kifog előbb utóbb...

2022. nov. 28. 10:48
 20/43 A kérdező kommentje:

Ő nem az akinek csak ugy be lehetne vágni hogy előtted xy-al jártam, azelőtt meg z-vel, azelőtt meg v-vel. Egyik amugy hogy SEMMI KÖZE HOZZÁ(azaz teljesen jogos letagadnom is bármelyiket!), máik meg hogy nem fognak istennőként beszelgetni sem rolam olyan férfiak akiket kidobtam a p.csába. bőven jobb az ha nemtud semmit mert ne kavarjanak be mások nekünk.

(Kár őt sarazni elottem amúgy. Ő a ritkák köze tartozik. Én ismerem, nem te.)

2022. nov. 28. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!