Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek, ha a párotok pont a számotokra legfontosabb tulajdonságotok iránt lenne teljesen közömbös?
Engem nem érdekelne.
Miért fontos hogy az tetszedjen neki is bennem mint ami másoknak?
Ha amúgy jól megvagyunk stb nem értem ez miért lényeges
Szerintem ez hülyeség.
A páromat azért szeretik az emberek, a családja és a barátai a legjobban mert nagyon jó humora van.
Nekem meg rohadtul nem tetszik a humora, abszolút nem érzem viccesnek.
Ellenben Szerintem nagyon kedves, optimista jellem, figyelmes stb
Most akkor szakítsunk mert én nem tudom az ő humorát értékelni hiába működik a kapcsolatunk amúgy 100%ban?
Nem érdekelne. Nekem a tanulás iránti szeretetem az, amire a legbüszkébb vagyok és azok a dolgok, amiket így elsajátítottam. Ezt egy párkapcsolatban nehéz értékelni, elég elvont dolgokról van ráadásul szó. Akkor értékeli a párom, ha funfactekkel szórakoztatom, de az erőfeszítést benne annyira nem. Neki ugyanaz az ember lennék egy érettségivel is, mint 3 diplomával.
A munkaadóm majd értékeli a párom helyett is, jó kis fizetéssel. Nekem az elég. :)
6: és mi van, ha majd összetalálkozol valaki olyannal, aki mellett életed beszélgetését tapasztalod meg? Mert megérti, amit csinálsz és igazán belelát a lelkedbe.
Amúgy nem feltétlenül a humorra gondolok, mert szerintem az ember lelkivilágát nem az határozza meg, hogy jó vicceket mesél-e, hanem olyasmire, hogy lélektanilag mennyire ért meg és lát téged. Sztem a legtöbb megcsalás is ezért van, jön valaki, jobban meglát téged.
Én ezt nem igazán értem, de ha volt konkrét helyzet, magyarázd azon keresztül!
Számomra ez egy átlagos tulajdonság, én is bírok vele, a párom ugyanilyen. Nyilván nem mentőzünk, de volt már autóbalesetünk együtt, koccanás, senki nem lett sikítós idegbeteg, helyzet volt megoldottuk. A hétköznapokban is számos ilyen van, amikor minden gördülékenyen megy, ez jó, teljesen felesleges a hibát keresni! Mentős nem lennék, ahhoz sokkal több kell, a saját sebemet sem nézném meg, másokat meg még felelősségteljesebb lehet ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!