Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnétek, ha a párotok pont a számotokra legfontosabb tulajdonságotok iránt lenne teljesen közömbös?

Figyelt kérdés
Ha nem venné észre és nem értékelné azt, ami téged a legjobban meghatároz. Mentősként dolgozom, ezért az egyik legjobb tulajdonságom, hogy nem pánikolok könnyen és viszonylag jól kezelem a stresszt, bárkit képes vagyok megnyugtatni, a józan higgadt temperamentumommal. Azok a pasik, akikkel korábban randiztam mind szóvá tették, hogy ez egy értékes tulajdonságom és láthatóan ez vonzotta őket. Mit tennétek, ha a jelenlegi párotokkal a kapcsolat többi terén tudtok működni, de a számotokra legfontosabb tulajdonságotok, vagy amit a legjobban szerettek önmagatokban, számára teljesen láthatatlan.
2022. júl. 2. 23:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem érdekelne.

Miért fontos hogy az tetszedjen neki is bennem mint ami másoknak?

Ha amúgy jól megvagyunk stb nem értem ez miért lényeges

2022. júl. 2. 23:15
 2/29 A kérdező kommentje:
Mert olyan, mintha csak félig látná és szeretné azt, aki vagy.
2022. júl. 2. 23:17
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Törődj bele. Most őszintén, ezért szerintem semmi féle körül ugrálás nem jár. Ügyes vagy pont.
2022. júl. 2. 23:19
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem körülugrálásra gondoltam, elmentél a lényeg mellett…
2022. júl. 2. 23:20
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez hülyeség.

A páromat azért szeretik az emberek, a családja és a barátai a legjobban mert nagyon jó humora van.

Nekem meg rohadtul nem tetszik a humora, abszolút nem érzem viccesnek.

Ellenben Szerintem nagyon kedves, optimista jellem, figyelmes stb

Most akkor szakítsunk mert én nem tudom az ő humorát értékelni hiába működik a kapcsolatunk amúgy 100%ban?

2022. júl. 2. 23:21
 6/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem érdekelne. Nekem a tanulás iránti szeretetem az, amire a legbüszkébb vagyok és azok a dolgok, amiket így elsajátítottam. Ezt egy párkapcsolatban nehéz értékelni, elég elvont dolgokról van ráadásul szó. Akkor értékeli a párom, ha funfactekkel szórakoztatom, de az erőfeszítést benne annyira nem. Neki ugyanaz az ember lennék egy érettségivel is, mint 3 diplomával.

A munkaadóm majd értékeli a párom helyett is, jó kis fizetéssel. Nekem az elég. :)

2022. júl. 2. 23:24
 7/29 anonim ***** válasza:
31%
Engem is zavarna. Úgy érezném nem is tud értékelni igazán.
2022. júl. 2. 23:26
 8/29 A kérdező kommentje:

6: és mi van, ha majd összetalálkozol valaki olyannal, aki mellett életed beszélgetését tapasztalod meg? Mert megérti, amit csinálsz és igazán belelát a lelkedbe.

Amúgy nem feltétlenül a humorra gondolok, mert szerintem az ember lelkivilágát nem az határozza meg, hogy jó vicceket mesél-e, hanem olyasmire, hogy lélektanilag mennyire ért meg és lát téged. Sztem a legtöbb megcsalás is ezért van, jön valaki, jobban meglát téged.

2022. júl. 2. 23:33
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem igazán értem, de ha volt konkrét helyzet, magyarázd azon keresztül!

Számomra ez egy átlagos tulajdonság, én is bírok vele, a párom ugyanilyen. Nyilván nem mentőzünk, de volt már autóbalesetünk együtt, koccanás, senki nem lett sikítós idegbeteg, helyzet volt megoldottuk. A hétköznapokban is számos ilyen van, amikor minden gördülékenyen megy, ez jó, teljesen felesleges a hibát keresni! Mentős nem lennék, ahhoz sokkal több kell, a saját sebemet sem nézném meg, másokat meg még felelősségteljesebb lehet ellátni.

2022. júl. 2. 23:37
 10/29 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a párod pont az iránt közömbös, ami a személyiséged legmeghatározóbb eleme, mintha pl. azt nem szeretné/érdekelné, hogy introvertált vagy. És ha jön valaki, aki imádja, akkor sokkal inkább úgy érzed, hogy megért. A megértés pedig valahol alapja a szeretetnek.
2022. júl. 2. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!