Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abbol bajom, ha a féltékeny barátom pont a féltékeny voltbarátom haverját szúrta ki h ki az a facen és elkérte a számát?
Barátomnak még az sem mindegy előtte sok évvel ezelőtt kikkel milyen kapcsolatban voltam.
Kikkel jártam.
Kérdezi hány pasival voltam, voltam e egy éjszakással, és vannak haverjai is, akiket korábban elutasítottam ezért utálnak, a volt barátaim egy pár nincs rólam jó véleménnyel sem.
Bevallottam neki pár szerelmes korábbi kapcsolatomat és ennyi.
Akiket ismer letagadtam, mert azt hiszi a kapcsolatunk elején azért beszélgettem vele (miközben ismeri)mert lehet van vmi.
Azt meg pont nem, akiről szó van. Azt nem hoztam témába.
Azzal kb egy hónapot ha jártam, a srác abszolut mentális beteg féltékeny, egy őrült. Minden nőre azt mondja csalja vagy csalta. Pont ez nem hiányozna hogy a mostani barátomat aki szintén beteg féltékeny, ilyenekkel bombázza, és beszéljenek. (Miközben amúgy mindenkihez hű vagyok, de egyik sem hisz nekem)
És felhivtam az egyik ismerősét elkérte a számát annak az ismerősömnek aki ennek a beteg voltbarátomnak a testvére..
Én gyorsan letöröltem faceről a beteg voltbarátom és testvérét is, hátha elfelejtettek engem, remélem.
Édesapáddal milyen a kapcsolatod? Hány éves vagy?
Milyen élmények értek gyerekkorban a szüleiddel kapcsolatban? Testvéred, aki megvédene szükség esetén? Unokatestvérek?
Osztálytársaiddal milyen a viszonyod - ha tanuló vagy még? Dolgozol-e már esetleg? Nagyszüleiddel volt-e szoros kapcsolatod még kicsi korodban?
Osztályfőnök? Iskolaigazgató? Kollégák? Munkahelyi főnök? Valaki, aki építő jellegű tanáccsal szolgálhatna?
Mármint a felsorolt lehetséges emberi kapcsolatok közül valaki jó tanáccsal szolgálhatna-e?
Példa: amíg édesanyám élt, szinte minden esetben hozzá fordulhattam jó tanácsért, vigaszért. A Te édesanyáddal voltál-e valaha bizalmas viszonyban?
2-es válaszoló voltam.
Most latom nem is jól fogalmaztam.
Szóval 1 honapo voltam egy beteg féltekeny őrülttel. Annak a tesoja facen ismerősöm.
A szintén féltékeny mostani barátom pedig a haverjaitol megszerezte ennek a tesónak a számát. Es derülhetne hogy a tesójával jártam. Es ha beszélnek akkor az az őrült srác a jelenlegi barátomnak tele tömi a fejét azzal hogy én hűtlen lennék meg egy ilyen nő.
A csaladi kapcsolataim nem tudom hogy jön ide.
Bele se menjunk abba milyenek a pasik egyébkent minden másban.
Örülök ha találok vkit akivel egyaltalán szóba állok.
Aamugy 50% esélyem van h nem hívja fel
Megint 50% hogy a teso nem emlékszik rám.
Gondolom ez a gyenge idegzetű mentálisan instabil pasi volt a legjobb az összes közül igaz? Akkor meg mi a bajod..?
Neked ez tökéletes. Ha nem lenne az már rég kidobtad volna.
Szóval mi a kérdés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!