Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor azt érezted váltanod kell munkahelyet?
Mert ha nem rámegy a kapcsolat.
Mennyire ment könnyen a váltás?
Az egyik barátom aki nagyon szép lány a voda ügyfélszolgálatán dolgozott, az összes férfi ügyfél megkérdezte,hogy találkozna e vele, bókoltak és flörtöltek vele, miközben kifejezetten zárkózottan próbált öltözni és elutasítóan viselkedett. 6hónap után váltott, mert azt érezte,hogy elbizonytalanítják a párkapcsolatában. 4éve máshol dolgozik és meg mindig boldogan élnek.
Régen én pl nagyon sokat dolgoztam,korlátlan túlóránk volt, hónapokon át 12órákat dolgoztam, aztán leültetett a párom,hogy Állj! Eddig és ne tovább vagy vége!
Neki nem a pénz kell,hanem én.
Ekkor döbbentem rá,hogy ez a nő tényleg szeret és utána csak 8órákat dolgoztam, hétvégente kirándultunk és bár pénz kevesebb volt, de azóta összeházasodtunk..😉
Nem kellett váltani egyikünknek.sem állást.
#5 Milyen jó, hogy nulla ismeret nélkül ide tudsz böfögni ilyen építő hozzászólást...
Nekem gyakornoki pozícióm volt egyetem mellett, amit ott hagytam. Bár a kapcsolatunk nem ment volna rá, de érezhetően rossz hatással volt rá közvetve, ugyanis a mentális egészségemet eléggé megtépázta az a munkahely. A konkrét történések nem lényegesek, de a következmény igen. Iszonyatosan depressziós lettem, állandóan ideges voltam és feszült, ami nekem sem tett jót, meg a kapcsolatnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!