Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi volt az a pont, amikor úgy...

Mi volt az a pont, amikor úgy érzeted, fel kell állj az akkori munkahelyedről, és új állást kell találj?

Figyelt kérdés

2022. jan. 19. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már évek óta nem volt béremelés és kilátásban sem volt, hogy lesz. Olyan helyen nem dolgozok szívesen, ahol legalább az éves infláció + 3%-kal nem emelnek évente.
2022. jan. 19. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor vilagossa valt, hogy mashol tobb, mint 20%-al tobbet kapnek ugyanazert a munkaert.
2022. jan. 19. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nem azt a munkát csináltam ami a szerződésben volt.

+Kollégák kibírhatatlanok voltak, pletykásak, kibeszélősek, kiközősítősek, tudjátok a magyar átlag munkahely.

2022. jan. 19. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Amikor kötelező tették az oltást, az volt számomra az utolsó csepp.
2022. jan. 19. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Évekig nem volt fizuemelés, az éves bónusz képletben "véletlenül" mindig volt valahol egy nullás szorzó, közben a főnök rendszeresen földbe döngölt, hogy nem jó a teljesítményem, mert nincs "visibility", de sehol nem volt egzakt mérőszám, amihez tarteni tudtam volna magam, és nem tudtam úgy nyalni, mint a kollégák.

Aztán lecserélték a cég komplett vezetését, ami elindította a céget a lejtőn. Sorra jöttek a kedvezőtlen változások, sokan hagyták ott a céget. Ez volt az a pont, amikor végleg elegem lett. Addig is nézelődtem, de innentől komolyan ráálltam az új munka keresésére.

Utána még létszámleépítést is bejelentettek, amibe sajnos nem kerültem bele. Azért sajnos, mert akkor már megvolt az új helyről az ajánlatom és jól jött volna a végkielégítés.

Visszagondolva, legalább 2 évvel hamarabb fel kellett volna állnom, csak lojalitásból maradtam és kivártam, hátha jobb lesz.

2022. jan. 19. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiégtem, nem fejlődtem, utáltam azt csinálni, amit kellett. A kollégáimat nagyon szerettem, ezért sok ideig elképzelhetetlen volt a számomra, hogy ott hagyom a helyet. Irigy voltam, amikor mások sikerekről számoltak be. Belengették, hogy fizetés emelést kapok, 1.5 év után 250 ezerről 310+-ra nőtt volna a fizetésem. Majd jött a covid, és közölték, hogy sztornó az egész. Itt azt mondtam, hogy na elegem van. Nem akartam felmondani a covid miatt, de tudtam, hogy nem akarok fél évnél tobább a cégnél maradni. Végül egy nagy leépítésnél kirúgtak. A kirúgás után azt éreztem, hogy inkább rúgjanak ki, mint hogy nem adták meg a beígért fizetés emelést.
2022. jan. 19. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét után ott kellett ülnöm péntek éjjel (normál 8 órás irodai munka egyébként) javítani a diákok napi elcseszéseit, miközben őket hazaengedték, miután flegmáztak, hogy el se tudom képzelni milyen nehéz munka volt (közben csináltam korábban sok mással együtt)
2022. jan. 19. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elertem a 2 evet, dumaltam haverokkal ok tobbet kerestek joval, mondtak h ha dobbantok enis kapok jobb helyet. Kaptam is. Azota mar 5 helyen voltam, es mindig kaptam tobbet...
2022. jan. 19. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor napi rutin lett a túlórázás, mert annyi feladatom volt, hogy nem lehetett befejezni 8 óra alatt. Cserébe nem fizettek semmit, ez volt az elvárás. Jeleztük a vezetőségnek, érdemben nem reagáltak semmit. A realizálástól a felmondásig 2 hónap telt el. Amúgy nem csak én voltam elégedetlen, sokan felmondtunk.
2022. jan. 19. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor 3 hónapon belül sikerült csökkenteniük a bért, munka mennyiség csökkentésével, majd visszavezetni a munka mennyiséget bérbeli kompenzáció nélkül.
2022. jan. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!