A munkahelyen a hátam mögött azon nevetnek, hogy általános iskolás szinten vagyok, miközben ezzel a viselkedéssel inkább pont hogy saját magukat minősítik. Mikor fogják abbahagyni?
(Van egy cég, ami az ország egész területére, vidékre is kiterjed, kisebb-nagyobb egységben. Én egy kicsiben vagyok, az ország végében. )
Volt a faliújságon egy pályázati felhívás, amiben lehet fotózni egy céggel kapcsolatos X,Y,Z témában, és ezzel könyvutalványt lehet nyerni. Igazából ennyi volt a szöveg, alatta már csak annyi, hogy "korcsoportonként és fotókategóriánként történik a díjazás". + elérhetőség, ahová a kész terméket küldeni lehet.
Én hobbi szinten fotózok, szóval kaptam is az alkalmon, motivált voltam, és beküldtem a pályázatra a terméket.
Múlt héten ez a kinyomtatott plakát ami a munkahelyen van, váratlanul szembejött velem a facebookon (nem is a cég facebook oldaláról, hanem valami dr. Kovács Pistike rakta ki újra, aki szintén a cégnél van), viszont már a plakát fölött, mint gépelt facebook kiírás úgy szerepelt, hogy "pályázatot hirdetünk általános iskolás felső tagozatos diákok részére, akik kedvet éreznek a fotózáshoz"
És alatta már színesben a faliújságos kép, hogy " X,Y,Z témában, könyvutalványt nyerhetsz" stb.
Én akkor ott, telefonnal a kezemben, el tudtam volna süllyedni a világon.
Biztos jó nagyot nevettek rajtam, akik megkapták a pályázatomat. Dehát a faliújságon tényleg csak a plakát volt, nem szerepelt rajta külön, hogy kisiskolásoknak szánták... Na mindegy, ez volt egy hete.
Hétfőn pedig már visszahallottam, hogy a megyeszékhelyi cégnél 1-2 ember azon röhög, hogy én még általános iskolásnak érzem magam, meg hogy nem is tudták, hogy 8 általánossal felvesznek embereket.
Gondolom tényleg viccesnek találta az az ember, akinek be kellett küldeni a fotót, aztán valahogy kikotyogta.
Az én munkahelyemen (kicsin) még nem tudja senki. De a megyeszékhelyin rajtam gúnyolódnak.
Szerintetek elmúlik pár nap alatt? Békén fognak hagyni?
24 éves vagyok...
2-es, tényleg megtörtént. Onnan tudom, hogy a megyeszékhelyen dolgozik egy jóbarátom, és ő mondta, hogy ilyenek mennek a folyosón és hogy ő nem érti mire mondják ezt rólam. Akkor meséltem el neki, hogy egy pályázatról van szó, és onnan indulhatott ki.
A többieknek: amúgy is küzdök szorongással, köszönöm, voltam már pszichológusnál, de a terapeuta csak súlyosbított a dolgon, mintsem segített volna.
Azért abból le kellett volna esnie, hogy korcsoportonként történik a díjazás. Ez teljesen egyértelmű hogy gyerekeknek van. Mikor hol és milyen pályázat vagy verseny díjazott FELNŐTTEKET korcsoportonként? Egy 24 éves a kora miatt máshogy tud fotózni mint egy 45 éves? Nem. A felnőttek között nincs olyan hogy valaki hátránnyal indul a kora miatt egy ügyességi/kreatív dologban, mint pl a fotózás. Gyerekek között meg nyilván teljesen más szinten van a hatéves és a tizennégy éves.
Teljesen abszurd lenne felnőtt embereket korcsoport alapján díjazni.
Én tuti nevetnék rajta, hogy milyen balfasz voltam🤷♂️
Egyébként értél el helyezést? Nagy lenne ha megnyernéd.
Szerintem is vicces.
Én mondjuk rájátszanék, szia mami köszönéssel mennék be a kolleginákhoz.
Együtt jobb nevetni mint ha csak ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!