Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Együtt élek pár hónapja a párommal, és a tesoja úgy döntött hogy a testvéreivel, össze dobva pénzt vesz az anyukájának karácsonyra egy használt kocsit, és közölte a párom velem, hogy ő 50ezret fog bele adni.

Nem kellett volna meg beszélnie velem, hogy mit szolok ehhez vagy mit gondolok erről vagy bármi ilyen? Ez így szokott menni más együtt éléseknél is?

2022. nov. 27. 11:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
90%

Az a "here" a saját házában lakik. Nem az enyémben, nem albérletben. Ennek fényében sem gondoltam akkoriban, hogy nekem közöm van ehhez. Nem az én pénzemet költötte, nem az én lakásomba rakta be és akkor nem volt se közös kassza, se gyerek, csak a barátnője voltam. Nyilván a gyermeke anyjaként és a feleségeként közös kasszával szólok neki, hs hülyeségeket akar vásárolni.

Rosszindulat az megvan azért keményen. 😅

2022. nov. 27. 12:57
 22/40 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, ne vedd rossz néven, de a kommentjeid alapján olyan típus lehetsz, mint apám felesége. Ha egy hétnél tovább van otthon nyugalom, minden szép és jó, akkor talál magának valamit, amin kattoghat és nem nyugszik ameddig ki nem provokál egy veszekedést, hogy utána lehessen békülni. Nem hiszem, hogy tudatosan csinálja, de vannak ilyen típusú emberek. Unatkoznak ha túl nagy a nyugi, nincs feszkó, szeretnek mártírkodni.

15 éve vagyok a párommal. Mi minden hónapban utalunk a közös számlánkra 200-200ezer ft-ot. Abból fedezzük a háztartást. A maradék pénzével mindenki azt csinál, amit akar. Pl valamelyik nap hozott a futár egy csomagot férjemnek a hobbijához 150-ezerért. Eszem ágában nem volt ezt számon kérni rajta. Ahogy én se kérek engedélyt, hogy a saját fizumból vegyek mondjuk egy drágább parfümöt. Szerintem engedd el ezt a mű hisztit, mert rá fog menni a kapcsolatod.

2022. nov. 27. 13:12
 23/40 A kérdező kommentje:

22-es

Látom nem vágod a lényeget.

Vonatkoztass el a pénztől.

A kommunikáció, az hogy a másikat nézd valamibe hogy meg beszéld, hogy éreztesd vele hogy nem egy senki hogy az életed része, az hogy ő valaki.

A lelki rész a lényeg, én mindent a lelki részéről nézek sose a pénz oldaláról mert nem vagyok tárgy imádó és efféle.

2022. nov. 27. 13:21
 24/40 anonim ***** válasza:
61%

Mi értelme lett volna előtte megbeszélnie veled (vagy bárki mással), hogy milyen ajándékot terveznek a tesójával, ha így is-úgy is az lett volna a vége, hogy megveszik azt a használt autót, hiszen az ő pénzük, az ő döntésük.

Szerintem veled sem volt inkorrekt, hiszen megmondta, hogy belead az ajándékba és nem a "hátad mögött" költekezett. Szerintem azért nem kérte ki előtte a véleményedet, mert nem osztott-szorzott volna semmit. De nem azért mert egy senki lennél a számára, hanem azért, mert ebbe a dologba nincs beleszólásod.

2022. nov. 27. 13:32
 25/40 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom szüksége van az anyjának a kocsira. Kitalálták a tesókkal, ez egy szuper ötlet. Utána elmondta neked. Külön kassza esetén szerintem ez teljesen elfogadható. Nem igazán értem, mit szeretnél. Hogy ha mondjuk neked nem tetszik, akkor mégsem vesznek autót, mert te inkább egy botmixerre szavazol? Az ő anyukájuk, szüksége van a kocsira, a tesóknak pedig belefért ezek szerint ez az összeg. Mit kellett volna ezen külön megbeszélni, vagy véleményeztetni veled? Most nem rosszból, de ezt tényleg te reagálod túl.
2022. nov. 27. 13:38
 26/40 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen normális.
2022. nov. 27. 13:38
 27/40 A kérdező kommentje:
Jól esett volna ha bele avat az életének ennek a részébe is, ha érezteti vagyok bárki az életében, és nem pedig egy senki akinek semmi köze soha semmihez.
2022. nov. 27. 13:41
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
Tök mindegy, hányan írjuk neki. Volt egy másik kérdés nemrég, az is biztos az övé, ugyanez a végtelen alaptalan rinya. Szánalmas vagy kérdező, fordulj szakemberhez.
2022. nov. 27. 13:44
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez egyszeri eset, vagy máskor is elofordult ilyesmi?
2022. nov. 27. 13:46
 30/40 A kérdező kommentje:

29-es

Sajnos igen sose beszél meg velem, semmit se emiatt érzem azt hogy ő nem tekint engem az élete részének csak egy biztos pontnak és kész, mintha az se érdekelné miről mit gondolok.

2022. nov. 27. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!