Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Együtt élek pár hónapja a párommal, és a tesoja úgy döntött hogy a testvéreivel, össze dobva pénzt vesz az anyukájának karácsonyra egy használt kocsit, és közölte a párom velem, hogy ő 50ezret fog bele adni.
Nem kellett volna meg beszélnie velem, hogy mit szolok ehhez vagy mit gondolok erről vagy bármi ilyen? Ez így szokott menni más együtt éléseknél is?

Az ő pénze, ha megteheti akkor teljesen oké.
Legalább szólt.
Teljesen oké szerintem

Én sem látok itt semmit ami probléma lehetne.
Mi a megbeszélt nálatok ? Teljesen közös kassza ?

Tényleg nem látom hol a hiba.
Elmondta, hogy bele fog adni 50ezret.
Nem vagytok közös kasszán.
Ahogy nekem ez lejön te azt szeretted volna ha kikéri a véleményedet erről.

7-es válaszoló ezzel nem segítesz hanem csak bántasz, ha csak kötekedni jöttél ide hogy kiéld magad akkor menj el innen.
Nyílván az embernek nem esik jól, ha IDEGENNEK VAN KEZELVE MINT SEMMI KÖZÖM NEM LENNE AZ ÉLETÉHEZ.

Nem látod jól a helyzetet kérdező.
Beszélj vele és mond el neki, hogy örültél volna ha ezt megbeszéli veled először.
Ha nem mondod el neki akkor hidd el, ő sem fogja érteni hogy mi is a baj pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!