Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Együtt élek pár hónapja a párommal, és a tesoja úgy döntött hogy a testvéreivel, össze dobva pénzt vesz az anyukájának karácsonyra egy használt kocsit, és közölte a párom velem, hogy ő 50ezret fog bele adni.
Nem kellett volna meg beszélnie velem, hogy mit szolok ehhez vagy mit gondolok erről vagy bármi ilyen? Ez így szokott menni más együtt éléseknél is?

11-es attól hogy valaki nem közös kasszán van, miért nincs kommunikáció?
Itt a kommunikáció hiánya és a másik semmibe nézése a lényeg mert nem idegen szar senki vagyok engem ez zavar hogy mibe nézz azzal hogy így bánik velem.

13-mas rosszul jött ki?
Ha van valakink nem kéne néznünk valamibe és mindent meg beszélni vele?
Mert a meg beszélés nélkül a másik azt érezheti jogosan hogy ő egy senki? És semmihez semmi köze sincsen?

11-es vagyok.
Amikor a férjemmel még csak együtt éltünk egy éve és nem volt közös kassza, akkor vett nagyon drága cuccokat. Másfél milliós házimozi szettet, utána 300 ezerért Playstationt stb. Eszembe nem jutott reklamálni, hogy velem miért nem beszélte meg. Ő dolgozott azért a pénzért, nem az enyémet költötte. Nyilván közös kasszával már nem nézem én se jó szemmel és ha ilyen nagyértékű dolgot akar megvenni, azért jelzem neki, hogy erre nem igazán van szükségünk. Egyszerűen nincs mit megbeszélni veled, addig amíg neked nincs plusz kiadásod az ő költekezései miatt. Tetszik vagy sem azaz ő pénze, azt csinál vele amit csak akar. Én speciel kiakadtam volna, ha a saját megkeresett fizetésemből nem mehettem volna el tetováltatni. Az 75 ezer ft volt, és hiszed vagy sem, de én se kértem engedélyt hozzá.

11-es vagyok.
Akkor ezt mondd el neki is, ne csak ide a gyakorira. A részemről ne várj megerősítést, mert nem értek veled egyet. Nem számoltathatod el olyan pénzzel kapcsolatban, amihez neked nincsen semmi közöd, hiába akadsz fenn. Szerintem nem az van, hogy nem nézett semmibe, csak ő se gondolta, hogy ezen kiakadsz. Amúgy korrekt volt, szólt neked. Nem értem mi a baj.

"akkor vett nagyon drága cuccokat. Másfél milliós házimozi szettet, utána 300 ezerért Playstationt stb."
Azért a herében annyi lehetett volna, hogy megkérdezi, hogy nem gond-e, ha ilyet hoz a házba, mivel az utána egy berendezési tárgy lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!