Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményeteket rólam és a 34 éves barátnőmről illetve mit tanácsoltok, hogy engednem kell-e a kérésének?
Hagyd ezt a libát a fenébe.
Ez a te életed, egyedül is tönkre tudod tenni, nem kell hozzá segítség 😂😂😂😂
Tényleg hagyd ott, kérlek a sörök urára bro 😭😭
Haver, ez a nő betegesen féltékeny, valószínűleg jó az ágyban, azért vagy még vele.
Nekem is volt ilyennel dolgom. Azt tanácsolom, hogy dobd ki minél hamarabb, mert az ilyentől soha nem lesz nyugodt életed, meg fog őrjíteni.
Kérdező, mi újság, van előrelépés?
Mi az, hogy „új bútorok vannak benne, ahol se én se másoknak nem volt még nemi kapcsolata?” :D
Szerinted mondjuk Budapest belvárosában (de akárhol) létezik olyan lakás, ahol még soha senki nem szexelt? Ember… szerintem minden második lakásban embert is öltek már.
Beteg a nőd…
Az meg, hogy a nőd miatt adod el a lakást, azt inkább hagyjuk... Te is megéred a pénzed, haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!