Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vállaljak úgy gyereket, hogy én amúgy nem szeretnék de nem is zárkózok el tőle, de a párom meg igen? 34 éves nő vagyok
Úgy érzem hogy megtaláltam az igazit, minden stimmel közöttünk kivéve ezt az egy dolgot. Én mozgássérült vagyok és nagyon félek a gyerekvállalástól meg én nem érzem hogy hiányzik az életemből.
Félek hogy ha nem vállalok gyereket akkor elhagy, ami teljesen érthető lépés lenne.
Ne. Így nem szabad gyereket vállalni.. baromi nehéz tud lenni és ha nem kívánja minden porcikád a babát akkor bizony sokszor meg fogod bánni hogy nem kellett volna belemenni.
Szóval ne..
Ne! Egy gyerek nagy felelősség. Ha egy gyereket vállalsz előtte át kell gondolni, hogy akarod e. És pont írtad, hogy nem. Aha már kételyed van az nem jó.
A környezetemben 2 emberkét is ismerek, akik nem gondolták át az anyaságot.
Kérdések, amik talán segítenek, hogy dönts. (De mint már irtam, ha kételyes az nem jó.)
Szóval:
Akarsz egy gyermeket az életedbe?
Nem bánod, azt a 9 hónap "szenvedést"?
Van annyi energiád a gyerekhez, hogy felkelj hozzá az éjszaka közepén és vissza altasd? Ha nagyobb lesz, mosogass, takarits, ételt csinálj neki nap mint nap? Megtanitsd embernek lenni?
Egy kisbaba nagyon aranyos, talán még az elején könnyűnek is mondható, de csak utána jön a neheze, amire nem mindenki áll készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!