Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményeteket rólam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kalos kérdése:

Mi a véleményeteket rólam és a 34 éves barátnőmről illetve mit tanácsoltok, hogy engednem kell-e a kérésének?

Figyelt kérdés
Nagy nehezen hitellel együtt összehoztam egy saját lakást, de el kell adnom, mert nem bírja elviselni és sérti a női büszkeségét, hogy nem ő lehet az első nő a lakásomban. Mivel korábban a barátaimmal együtt áthívtam magamhoz azt a lányt is akivel összeakartam jönni előtte és ott aludt nálam, de nem velem egy ágyban. Ezen teljesen ki van akadva, hogy emiatt nem lehet különleges, mivel így nem Ő az első nő a lakásomban. Amit még tudni kell a lakásról, hogy új bútorok vannak benne, ahol se én se másoknak nem volt még nemi kapcsolata. Az előzményekről még tudni kell, hogy korábban már tennem kellett egy kompromisszumot, mert a faceről le kellett törölnöm az összes exet, illetve a nyaralásokról készült olyan csoportképeket is amin a korábbi exem is rajta van. Nagyon ideges volt rám, mert a facen az ismerősöm voltak a korábbi exeim, akikkel likeoltuk is egymást, mert szerinte ez a ragaszkodás jele és csak a pszichopaták, lúzerek nyomorékok tartják meg a volt exeiket a facen. Mivel számomra nem jelentettek különösebben semmit, ezért letöröltem őket, de hónapok után is sérelmezi, hogy ezt nem előtte tettem meg, mert tudnom kellett volna magamtól is, hogy ez tisztességtelen és így nem illik kezdeni egy új kapcsolatot. De a szüleimre is ki van akadva, hogy szóba állnak egy volt exemmel akivel 12 évvel ezelőtt ismerkedtem csak pár hónapot, de vele sem volt nemi kapcsolatom. Azt a lányt gyerekkoruk óta ismerik a szüleim és bizonyos értelemben ők tanították, de a barátnőm kedvéért emiatt nem hajlandóak neki hátat fordítani, mivel hébe hóba szóba állnak vele és félévente, amikor haza megy a saját szüleihez, akkor beugrik a férjével együtt a családomhoz is. Szerintetek adjam el a lakást, vagy mit csináljak? 32 éves vagyok és nyugodtan leírhatjátok az őszinte véleményeteket, mivel név nélkül teszem fel a kérdést.

2022. nov. 26. 13:59
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
91%
28 AZ egészet. Hogy a nő el akar adatni egy lakást, mert a pasijának volt már másik nője, aki betette oda a lábát. Azért ennyire hülyék nem lehettek.
2022. nov. 27. 17:33
 32/59 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a marhaságot.. El ne add!

A facen folyton likolgatni lehet tulzás,de ismerős lehet..

2022. nov. 27. 20:04
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

31

Láttam már élőben, ismerősök között ennél rosszabbat is.

2022. nov. 27. 21:07
 34/59 anonim válasza:
63%
Te vagy az Alan Harper?
2022. nov. 28. 02:40
 35/59 anonim válasza:
64%
Kedves Érintettek! Olvasva a "történeteket", Ady verse jutott az eszembe a Héja-nász az avaron... Két "felnőtt" ember, aki keresi a szerelmet és a boldogságot, közben tönkre teszik egymást és az érintett barátokat és családtagokat is. Mindketten keresitek az igazatokat, bizonygatjátok, hogy ti mit tettetek és a másik mit tett ellenetek. Vegyétek már észre végre, hogy semmi közös sincs bennetek, igazából már nem is szeretitek egymást, csak küzdetek a saját vélt jogaitokért. Sajnálom azt a lányt, aki nem tud semmit sem értékelni, mert csak saját magát látja és a saját érzéseivel van elfoglalva. Nem gondolom, hogy ezzel a hozzáállással valaha is boldog tud lenni. A fiúnak pedig azt tanácsolom, hogy, ha van még benne valami kis méltóság, (amit ezt a kapcsolat még nem ölt ki) engedje el ezt a lányt, mert vele nem lesz semmilyen jövője sem. Tanuljon a történtekből és előbb jól ismerje meg azt, akinek kitárja a szívét és az eddigi életet. Így talán elkerüli az ilyen helyzeteket és idővel rátalál a boldogság.
2022. nov. 28. 10:21
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Felét olvastam el, nőként mondom, ez a nő nem százas, max 20% mint az ecet !

A multathoz semmi köze.

Biztosan nem adnám el a lakásomat egy ilyen hibbant kérésére.

2023. jan. 5. 15:50
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lány egy beteg, bántalmazó személy. Ne tedd tönkre magad egy ilyen elmebeteg miatt. Személyiségzavaros, neki sosem lesz semmi elég jó. Ha végigcsinálod ezt a procedúrát, utána megint elő fog állni valami követeléssel. Ha elveszed feleségül
2023. jan. 5. 18:00
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

...ha elveszed feleségül miközben a hitelt fizeted, a lakás fele automatikusan az övé lesz. Ne vegyél el egy elmebeteget. Téged és a gyerekeiteket is tönkre fogja tenni.

Mondd neki hogy akkor vegyen ő lakást és költözzetek oda. Hidd el hogy őrjöngés lesz a vége, ezt innen megmondom. Ismerem a fajtáját.

2023. jan. 5. 18:02
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Tudok a nőnek egy pasit aki pont ugyanolyan mint ez a nő csak pasiban.

Megadjam a számát? A kérdezőt meg felejtsd el, szegény jobbat érdemel.

2023. jan. 5. 22:10
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

"ha valaki 31 évesen se kellett senkinek ,mert minden exe lelépett tőle ,akkor gondolhatjátok mennyire komoly az ilyen."

-wtf 100% bántalmazó szöveg

"Még a barátokkal ment ki. Olyan kedves barát tud lenni,hogy a haverja feleségével flortol ez a kedves úriember."

-Flörtöl. Kitalálom, beszélgetett vele.

"drága szent szüleit se hívja meg ebbe a lakásába amit nagy nehezen megszerzett. Ami furcsa is"

-100 % bántalmazó szöveg. A családi viszonyokat is a nyakába varrod.

2023. jan. 5. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!