Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal özvegy vagyok (34 éves). A férjem halála után 2 évig pasira sem bírtam nézni, most viszont szinte mindenkivel ágyba bújnék. Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

A férjem fiatalon és egyik pillanatról a másikra hagyott itt, hatalmas törés volt az életemben.

Rendezett anyagi helyzetben élek, jó munkám van, saját ház, autó, stb. Magamra odafigyelek, sportolok, fodrász, manikűr, ezek mindig megvoltak, ápolt, csinos vagyok. Gyerekünk nem született, senkinek nem ártok a csapongásommal.

Miután a férjem meghalt, 2 évig nem engedtem közeledni magamhoz senkit, az utóbbi 2-3 hónapban viszont több "viszonyba" is beleugrottam, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam. A 20 éves fiúktól kezdve az 50-60 éves férfiakig nagyon sok mindenkitől kapok nagyon sokféle ajánlatot az utazásoktól kezdve az egyéjszakásokon át a gyűrűig bezárólag mindenfélét.

Mi történik most velem? Miért ugrok bele ezekbe a viszonyokba?

2021. jún. 14. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
2 évig nem érintették férfit, gyászoltál. Nincs veled semmi baj, egészséges felnőtt nő vagy, szükséged van szexre.
2021. jún. 14. 14:17
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ki vagy éhezve. Én is mindig ezzel küzdök. 38/n
2021. jún. 14. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ami hormonok és érzelmek a tudattalattidban el lettek nyomva a gyász miatt, azok most kicsit nagyobb impulzusokat adnak. Nincs ezzel gond. Egy idő után beáll a normális szintre. A nőknek ilyen tekintetben könnyű dolga van.

45F

2021. jún. 14. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Kiéheztél és nem működik a racionális ítélőképességed.
2021. jún. 14. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Valamit kompenzálsz így talán? Pótcselekvés? Olyan, mint egy függőség? Pszichológus szakember tudná ezt kideríteni igazán.
2021. jún. 14. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből a bárkivel - az az aggasztó.
2021. jún. 14. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Spirituális fejlődésedhez ez kell most.
2021. jún. 19. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:

En is fiatal vagyok és özvegy. Most tartok a 7.hónapnál a gyászban. Jelenleg el sem tudom kepzelni hogy valaki hozzám érjen. Érdekelne hogy tudtál talpraállni. Akár priviben is beszélhetünk.

Mikor lesz jobb vagy könnyebb? Mert szép lassan ez felemészt

2021. júl. 20. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is kompenzálsz valamit. Valószínűleg a férfi figyelem hiányzik ami ugye eddig el volt nyomva. Most hiányérzeted van akár tudatalatt , és ezért mindenki bejön aki a figyelmét rád fordítja. Két exemnél láttam ugyanezt akik azelőtt nem voltak kicsapongóak. A szakítás után pár hónappal szinte fűvel fával össze feküdtek. Szerintem ez be fog állni normálba csak idő kell hozzá vagy pedig egy új szerelem. Nem tudom kész e vagy már úgy kapcsolatra , nem biztos. De el fog jönni. Addig meg mivel egyedül vagy éld az életet ahogy jól esik.
2022. nov. 26. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj,bújj ágyba akivel csak jólesik.Én is összejöttem egy hasonló korú özvegyasszonnyal,csak van két gyermeke,nagyobbak. Kb 2 év telt el a férje elvesztése után.Mikor megismerkedtünk,éjszakákat akart végig szeretkezni,4-5 ször élvezte is.Csillapíthatatlan volt az étvágya.Olyan dolgokra is vágyott,amire azelőtt sohasem. Aztán 2 év múlva kezdett csökkenni..sajnos.Visszaállt az átlagosra.
2022. nov. 28. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!