Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? A páromnak gyereke van, de amikor itt a gyerek csak vele foglalkozik a párom,

Figyelt kérdés
Reggel csak neki ad puszit, tőle kérdezi meg mit kér reggelire stb, ilyenkor a gyerektelen fél levegő lesz? A párom szerint túlreagálom

2022. nov. 26. 07:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Is is.
2022. nov. 26. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Figyelembe kell venni, hogy a gyereke az első, nem te, nem az ex, se a szomszedneni.

Amúgy lehetséges, azért nem kapsz puszit, mert tekintettel van a gyerekere, hogy hátha rosszul esne neki, hogy:

'Apa már nem szereti anyát' vagy szerinte nem kell a gyermek előtt 'enyelegni'.

Ezt meg kellene beszélni vele, hogy ha nem is rajong körül, de legalább beszelgessen veled, bár szerintem elképzelhetetlen, hogy ne szólna hozzád. Csak te vagy túlérzékeny, ami valahol érthető, de az ő oldala is az. xD

Az más lenne, ha parancsolgatna, hogy ebben segíts, meg abban, vagy elkuldene a másik szobába!!!

Akkor egy tapló és van okod duzzogni.

2022. nov. 26. 10:33
 13/22 anonim ***** válasza:
10%
12 te irdatlan nagy hülyeséget írtál !!! Ennyi erővel a pasinak soha nem lesz nője mert a gyerek...jezus...gondolkozzál már el !!!
2022. nov. 26. 10:59
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
A pasinak most is van nője, aki ezt eltűri
2022. nov. 26. 11:02
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Az önértékelésed a béka segge alatt lehet, ha gyerekes pasival kezdesz. Ráadásul még el is tűröd, hogy másodhegedűs legyél.

Persze tűrni fogsz tovább, ahelyett hogy lelépnél.

2022. nov. 26. 11:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15 ""8-as vagyok ... Ameddig nem írtam az önértékelést ..addig mindenki szerint csak túlgondolta ... te is valami hatalmas nagy IQ betyár lehetsz
2022. nov. 26. 11:19
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Ezek hülyék. Remélem sosem lesz gyerekük
2022. nov. 26. 11:50
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Apuka a parom, de engem nem szar le amikor nalunk van a fia, mert nem suttyo.
2022. nov. 26. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a gyerekét zavarná, ha előtte téged is megpuszilna, nem vagy az anyja, jó, hogy egyáltalán elengedi az anyja hozzátok.
2022. nov. 27. 13:21
 20/22 A kérdező kommentje:
De a páromnak már előttem voltak kapcsolatai, nem én vagyok az első válás óta
2022. nov. 27. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!