Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? A páromnak gyereke van, de amikor itt a gyerek csak vele foglalkozik a párom,
Szerintem is túlreagálod kicsit.
Gondolom, hetente-kéthetente látja a gyerekét, örül neki, kedveskedni akar, ilyenkor belefér hogy minden mást "elfelejtsen".
Veled ott van minden nap. Biztos nem rinyálnék rajta, örülök, hogy van benne annyi jellem, hogy nem sz*rja le a gyerekeit, mint a többség.
Simogass egy kutyát.
Mellette nekiallsz a párodat umis simogatni?
Most vagy a kutyával jatszol vagy a pároddal.nem lehet kettot egyszerre
Szerintem is túl reagálod.
Mivel nem veled közös gyereke, ezért logikus, hogy a gyerek közelebb lesz hozzá mint te.
Pont ,hogy nem reagálod túl !!! Nagyon nem fair veled szemben a tag!!!!
Volt hasonlóban részem,akár mennyire szerettem,köszönöm ,nem leszek másod hegedűs ,ha ennyire ""semmibe vesz"" ... Önértékelés,jó indulatból mondom,kicsit gondolkozz el,mennyit ér neked a pasi és te neki ha folyamat így viszonyúl hozzád !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!