Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis kulon szilveszterezni a parodtol?
Figyelt kérdés
6 eve vagyunk egyutt imadom meg minden de most csaladdal szeretnek szilveszterezni kivetelesen,(az nem opcio most h jojjon) szoval a lenyeg h nem illene kulon szilveszterezni es inkabb maradjak vele vagy nem akkora dolog ez ? Felek hogy kiakad ha felhozom neki, de eddig is mindent egyutt toltottunk, de most bizonyos okok miatt szeretnek ott lenni a csaladdal(ok sokkal messzebb elnek.2022. nov. 24. 01:12
21/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
gondoltam, hogy megoszto lesz a velemeny. De orulok, hogy vannak olyan emberek akik azert ugyan ugy gondoljak mint en hogy nem vagyunk ossze nove, es lehet kulon is 1x.
Az okokba azert nem mentem bele mert inkabb az erdekelt ki hogy velekedik a kulon szilveszterrzesrol evek utan 1x
Szemely szerint nekem nem fontos a szilveszter nekem csak egy nap, csak sajna o nem igy van vele ezert is volt bennem hogy kivancsi vagyok masok velemenyere mert en nem tudok a szulveszterre nagy dologkent nezni.
2022. nov. 24. 12:50
22/24 Hans Pötterman válasza:
Normális kapcsolatban ezt meg kell tudni normálisan beszélni.
Engem nem zavarna 25F
23/24 Hans Pötterman válasza:
#14 ahh, ugyan már. Mit kell azon köszönteni,semmi jelentősége. Ráadásul úgyis egyik szarabb mint a másik, évek óta. Csak egy hülye parádé az egész,ezt én is így gondolom mint a kérdező.
24/24 anonim válasza:
Nem az a probléma, hogy egyikőtöknek fontos a szilveszter, a másikótoknak meg nem. Az a probléma, hogy te menni akarsz egy családi ünneplésre (nem csajos bulira a barátnőiddel) és nem engeded, hogy a párod veled tartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!